Kjole Til 17. Mai

40 fantastiske vår- og sommerkjoler

Disse er helt perfekte til 17. mai og resten av sesongen!

KJOLE TIL 17. MAI: Ikke alle skal gå med bunad på den store dagen, og derfor har vi funnet en rekke alternativer du kan feire Norge i! Foto: Rex Features
KJOLE TIL 17. MAI: Ikke alle skal gå med bunad på den store dagen, og derfor har vi funnet en rekke alternativer du kan feire Norge i! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om vi i Norge er spesielt kjente for vår særegne Grunnlovsfeiring og nasjonaldrakten vi har på oss, er det ikke gitt at alle har en bunad. Samtidig er det mange som ønsker å skifte til noe annet etter en lang dag i ull og skjorter som strammer i halsen (ja, jeg snakker av egen erfaring).

Og kjolen du eventuelt går til innkjøp av til den store dagen, kan jo fint brukes resten av sommeren! Det er i hvert fall det vi har hatt i bakhodet da vi fant frem 40 fantastiske kjoler du må sjekke ut denne sesongen. 

Så enten du liker en fotsid variant, noe med et print, en omslagskjole, eller noe fargesterkt er det noe for enhver her. Omslagskjolene er og forblir blant våre favorittkjoler, ikke bare fordi det er ekstremt flatterende, men fordi de er så lekre og feminine, kommer i alle lengder, farger og mønster, og kan fint brukes på jobb og til festligere anledninger.

Men det er ikke alle som ønsker et søtt uttrykk, og dermed ofte tyr til sorte kjoler - noe jeg ikke ser noe problem i (tro meg, garderoben min er så å si helt sort), men det er noe med det å gi det hele en lettere og mer sommerlig look! Hvorfor ikke lage en fin blomsterkrans til å ha i håret? Hent litt inspirasjon her!

Men nå er det kun kjolene som gjenstår - du finner dem alle rett her under! Og ikke glem å sjekke ut de siste motesakene på KK.no:

LES OGSÅ: Derfor bør du ha en t-skjorte med print i klesskapet ditt
LES OGSÅ: Kendall Jenner hadde Met-gallaens drøyeste antrekk
LES OGSÅ: Slik styler du deg til vårens hotteste gatemote

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer