Kjoler

40 kjoler til julebordet

I disse blir du garantert ikke veggpryd på festen.

40 kjoler til julebordet
Publisert
Sist oppdatert
På med silkestrømpene, stilettene og smykkene. Sprett champagnen, legg på knallrød leppestift og ta softe dansesteps til favorittlåten din. Helt til slutt smetter du inn i drømmekjolen, og kjenner festhumøret bruse i kroppen.For nå er det julebordsesong og all grunn til å stråle som en stjerne. Hemmeligheten er bare å finne en fantastisk kjole som sitter som et skudd.

Ha fasjonabel is i magen

Når du går på kjolejakt må du huske på at kjolen skal vise deg fra din beste side. Ikke riv med deg noe fra stativet bare fordi du har blitt akutt forelsket. Bruk god tid i prøverommet, og sving deg foran speilet flere ganger.

Mye lekkert utvalg

I butikkene er det mye å velge mellom, enten du liker enkle kjoler du heller kan pynte opp med snertne smykker og sko, eller fjærpyntede varianter i 20-tallsstil, fargerike lekkerbiskener med gull og glitter eller i discostil inspirert av 80-tallet. Men går du for en killer-kjole med mye pynt, bør du tone ned resten av tilbehøret, og heller kjøre en enkel veske og et par klassiske pumps.

Kjolen som aldri går av moten

Er du usikker på hva som kler deg, trår du aldri feil i den lille sorte.
 • Les også: 1 kjole - 7 fester
 • Det som er så genialt med den er også at du kan style den på så mange forskjellige måter at folk vil tro du har et splitter nytt antrekk hver gang.

  DEL 1: 17 sexy kjoler i alle prisklasser

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer