Olivia Palermo

40 kroners-trikset Olivia Palermo bruker for å fjerne sminken

Vaselin er svaret! Men er det egentlig bra for deg?

OLIVIA PALERMOS SKJØNNHETSTRIKS: Du vet den gule, litt mindre pene boksen, hvor det står «kløver vaseline» på? Det er dette Olivia Palermo bruker til å fjerne sminken sin om kvelden. Overraskende, eller hva? Foto: Rex Features
OLIVIA PALERMOS SKJØNNHETSTRIKS: Du vet den gule, litt mindre pene boksen, hvor det står «kløver vaseline» på? Det er dette Olivia Palermo bruker til å fjerne sminken sin om kvelden. Overraskende, eller hva? Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi i KK.no ELSKER Olivia Palermo (30)! Og det har vi ikke lagt skjul på heller. Stilen hennes er nemlig noe vi stadig har lyst til å stjele, og når hun i tillegg «hyller» Mats Zuccarello Aasen på Instagram, blir våre nasjonalromantiske hjerter både varme og stolte. Helt siden hun var med i MTV-serien «The City», har Palermo vært blant de største it-jentene i verden. Og det er ikke uten grunn - dama kan kunsten å kle seg! Vi gledet oss veldig til å se hva hun skulle ha på seg da hun giftet seg i 2014, og der skuffet hun heller ikke. Ikledd et stort tyllskjørt fra Carolina Herrera og en kasjmirgenser så hun slående vakker ut. Det kan trygt sies at vi stoler på denne dama når denne kommer til både stil og skjønnhet. Mange tenker nok at det ligger timesvis med behandlinger og dyre produkter bak Palermos vakre ansikt, men der overrasket hun oss!

I et intervju med Allure avslører motepersonligheten noen av sine skjønnhetshemmeligheter, og én av dem er at hun fjerner sminken sin med hjelp av litt vaselin på kvelden! - Det er ingen unnskyldning for å ikke ta bort sminken din - noen gang. Jeg bruker ikke noe fancy produkt. Jeg rengjør ansiktet med vaselin før jeg legger meg om kvelden, sier Palermo. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer