Solbriller

43 kule solbriller

Sjekk ut vårens nyheter i alle prisklasser.

EN PLASS I SOLEN: Aldri har det vært deiligere med sol og sommer!!! Se informasjon om solbrillene lenger ned i saken. Foto: Produsenter
EN PLASS I SOLEN: Aldri har det vært deiligere med sol og sommer!!! Se informasjon om solbrillene lenger ned i saken. Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Javisst, nå skal vi ut i solen og flashe de sinnsykt kule solbrillene våre!

Stikkord for hva som gjelder er glamorøse ikoner, vintagestil og 80-tallet.

Her går det i briller som får deg til å tenke på Marcello Mastroianni i Fellinis film «8 1/2», Brigitte Bardot i stripete bikini på den franske riviera og tv-serien «Charlie's Angels».

Men også elektronikapunk, Duran Duran, safaribriller à la Dr. Livingstone og de mormor la igjen på fjellhytta på 60-tallet. I tillegg til de heltinnene i tv-seriene «Dallas» og «Dynastiet» bruker.

Pilotbriller slår dessuten aldri feil - de blir med oss år etter år.

 • Les også: Vårens kuleste solbriller?

 • Klin til med farger

  Selv om vi så mye farger på solbrillene ifjor, har det ellers tatt helt av i år. Nå skal vi ut i solen med lekne briller i petroleum, rosa, korall, grønt og blått på nesetippen.

 • Les også: Sjekk de nye hit-brillene

 • Noen av fargekombinasjonene kan minne litt om de gamle Millet-boblejakkene fra 80-tallet - andre igjen er mer som sukkertøy eller i turkist og rødt som på Martha og Aris bryllup.

  Se vårens 43 kuleste solbriller her:  Rockabillybølge

  Hvert år er det ellers noen solbriller som utpeker seg litt ekstra. Ifjor var det for eksempel wayfarer-brillen vi husker fra «The Blues Brothers»-filmen som var hot. For mange ble det nesten litt for mye av det gode, for alle hadde dem.

 • Les også: 20 uimotståelige solbriller

 • Nå har Ray Ban kommet med en fornyet klassiker fra 1950- og 60-tallet, som flere av billigkjedene som Lindex og H&M også har kopiert.

  Den såkalte clubmaster-brillen er som tatt rett ut av en Diner i New York, der jukeboksen spiller og det svinger i skjørtene.

  De minner også om de den amerikanske borgerrettighetsforkjemperen Malcolm X alltid brukte.

  Blir dette sommerens brillelandeplage, mon tro?

  Elsket av stjernene

  Skal vi tro skuespillerne og stilikonene Chloe Sevigny og Maggie Gyllenhal er det denne brillen som gjelder.

  Liam Gallagher fra rockebandet Oasis er også ofte å se med disse på nesetippen.

  I motsetning til på 50-tallet kommer brillen dessuten i mange ulike farger denne gangen. Alt fra knall rødt og lilla til blått, turkist og elfenbenhvitt.

  Ikke noe for deg?

  Får du retrosjokk bare av tanken på å gå i disse?

  Fortvil ikke, det er heldigvis utrolig mange andre typer briller å velge mellom denne våren og sommeren.

  Sjekk ut video og les alt om de ulike trendene her.

  80-tallets fargerike plastikkbriller er sommerens store slager, her på sanger og skuespiller Demi Lovato.  Foto: All Over Press
  80-tallets fargerike plastikkbriller er sommerens store slager, her på sanger og skuespiller Demi Lovato. Foto: All Over Press Vis mer
  Pilotbrillene går aldri av moten - supermodell Kate Moss bruker denne modellen år etter år. Foto: All Over Press
  Pilotbrillene går aldri av moten - supermodell Kate Moss bruker denne modellen år etter år. Foto: All Over Press Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer