Solbriller

44 fine solbriller

Vårens trendy solbriller til under 200 kroner.

Publisert
Sist oppdatert
Har du bestemt deg for å kjøpe nye designersolbriller i år? Da kan det nok være greit ikke å gå blindt etter trender. Velg heller en modell som passer din personlige stil, slik at brillen varer lenger enn ut sesongen.Men det er jo så mange stilige shades i vår! Heldigvis finnes det rimelige alternativer.SE OGSÅ: 50 par trendy sko under 300

Vårens farger og materialer

KK.no har tidligere gitt deg oversikten over vårens største solbrilletrender. Og i 2012 kommer de i flere farger enn på lenge. Pastellfargede sukkerbomber ser vi hos designere som Céline, Dolce & Gabbana og Christian Dior. Hos Chanel er brillestengene trukket med kalveskinn farget i nyanser av grønt, rosa og rødt. Og Armani har dekket sine i fløyelsmyk velur. Helt i tråd med vårens transparente trend, er også mange av brillene i gjennomsiktig plast. Ønsker du å stikke deg enda litt mer ut, kan du gå for et par solbriller i sesongens trendy neonfarger.(Artikkelen fortsetter under.)

Fin form

Vårens solbriller er alt fra overdådige og glamorøse, til tradisjonelle og klassiske. De skrå kattebrillene fra 50-tallet og de trillrunde brillene, som begge kom for fullt i fjor, holder stand denne våren.En annen modell som er verdt å legge merke til, er de skrå retrovariantene til Prada. Det italienske motehuset viste fram varianter med flammer, bilmønster og pastellfarger på catwalken under moteuken i Milano. Vi ser selvfølgelig også udødelige modeller - som pilotbriller, divabriller og Ray-Bans klassikere, nå i vårens farger.

44 SOLBRILLER: Til under 200 kroner

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.