Kylie Minogue

46 år og verdens mest sexy

Hun er snart 50 år og danker ut Kate Moss, Kylie Minogue og Maggie Gyllenhaal. Catherine Bailey er Agent Provocateurs nye frontkvinne.

Catherine Bailey i sexy rødt undertøy i Agent Provocateurs kolleksjon «The Lady of the manor».
Catherine Bailey i sexy rødt undertøy i Agent Provocateurs kolleksjon «The Lady of the manor». Vis mer
Publisert
Sist oppdatertBlonder, korsetter i silke og minimalt med stoffer i både truser og bh-er. Agent Provocateur regnes som verdens mest sexy undertøy.

Filmene og bildene fra kampanjene fører stadig vekk til at merkets nettside klapper sammen, som da supermodell Kate Moss frontet undertøysmerkets Dreams of Miss X-kolleksjon.

 • Her kan du se videoen Dreams of Miss X med Kate Moss (ekstern lenke)


 • Ei heller var det mindre hett da skuespiller Maggie Gyllenhaal tok over som Agent Provocateurs ansikt utad med Agent P-boken Lessons in lingerie tidligere i høst.

  Nå er Agent Provocateur ute med nok en kolleksjon. «The Lady of the manor» leker med frekk herregårdsestetikk, og helt i front med pisk og hofteholder er den 46 år gamle skuespilleren og tobarnsmoren Catherine Bailey.

  For du trenger ikke å være ungsau for å være modell for verdens mest pikante korsetter og truser.

  Men hvorfor valgte Agent Provocateur akkurat Catherine Bailey?

  - Hun har en seksuell magnetisme. Vi har kunder fra 16 til 81 år. Forrige gang valgte vi skuespilleren Maggie Gyllenhaal, som akkurat hadde fått en baby. Denne gangen ville jeg ha en kvinne som hadde fylt 40. For er det ikke slik at vi har den beste sexen når vi blir 40, sier Serena Rees, en av de to Agent Provocateur-gründerne, til The Sunday Times.

 • Stor bildespesial: BH-en fyller 100 år - oppløftende undertøy

 • Catherine Bailey, som er gift med den kjente motefotografen David Bailey, som blant annet Michelangelo Antonionis film «Blow up» fra 1966 er basert på, er selv henrykt over kampanjen. Hun har heller aldri følt seg mer sexy og komfortabel med kroppen sin enn nå som hun har fylt 40 og vel så det.
 • Veien til perfekte pupper - uten kirurgi

 • - Jeg har det mye bedre med kroppen min nå som jeg er eldre. Jeg føler meg bedre fysisk. Jeg tenker heller aldri på hvor gammel jeg er, bare at, wow, jeg føler meg sånn som jeg alltid har gjort, sier Bailey.

  Bailey tror også folks holdninger til eldre modeller har forandret seg, og hun slår et slag for at middelaldrende kvinner bør bli litt mer sexy.

  For, som hun sier:

  - Det er ingen grunn til å ikke bruke heftig undertøy og være fabelaktig. Eldre kvinner må ikke forsvinne. Jeg vil se dem i dette utstyret.


  LES OGSÅ:
 • Overtar som verdens mest sexy
 • Supersexy undertøy & sko
 • Stor bildespesial: Sexy undertøy
 • BH-en fyller 100 år: Oppløftende undertøy
 • Verdens mest sexy undertøy på catwalken
 • Agent Provocateur sett fra innsiden
 • Henne.no: Se stor bildespesial med Maggie helt privat
 • Se video: Dreams of Miss X med Kate Moss
  (ekstern lenke)

 • Den nye Agent Provocateur-kolleksjonen Catherine Bailey fronter er dampende het og går under navnet «The Lady of the manor».
  Den nye Agent Provocateur-kolleksjonen Catherine Bailey fronter er dampende het og går under navnet «The Lady of the manor». Vis mer
  Sexy undertøy og rosa champagne er Agent Provocateurs varemerke. Her er KKs stylist Tone Skipa på åpningen av den første butikken i København i fjor.
  Sexy undertøy og rosa champagne er Agent Provocateurs varemerke. Her er KKs stylist Tone Skipa på åpningen av den første butikken i København i fjor. Vis mer
  Drømmeundertøy i svart og rød silke: Bh (kr 865) og truse (kr 865, begge fra Agent Provocateur).
  Drømmeundertøy i svart og rød silke: Bh (kr 865) og truse (kr 865, begge fra Agent Provocateur). Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer