Stjel stilen:

5 antrekk inspirert av Carrie Bradshaw

Stjel stilen til karakteren vi aldri blir lei av!

CARRIE BRADSHAW: Det er en stund siden vi så karakteren til Sarah Jessica Parker på tv-skjermen, men vi blir fremdeles like inspirert av henne. Foto: Scanpix
CARRIE BRADSHAW: Det er en stund siden vi så karakteren til Sarah Jessica Parker på tv-skjermen, men vi blir fremdeles like inspirert av henne. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Selv om det er 15 år siden siste episode av «Sex og Singelliv» ble vist på tv, er vi fortsatt like betatt av jentegjengen fra New York.

Heldigvis har vi fått to «Sex og Singelliv»-filmer etter at serien tok slutt, og nylig kunne forfatteren bak braksuksessen avsløre at «det fremdeles er sex in the city». Nå er nemlig en ny serie på vei!

Mens vi venter på mer informasjon om den nye, spennende serien, har vi latt oss inspirere av en av våre favorittkarakterer fra tv-skjermen: Carrie Bradshaw. Garderoben hun hadde under «Sex og Singelliv» var helt utrolig kul og vi lar oss fremdeles inspirere av den.

90-tallet har vært en sentral trend i motebildet over lang tid nå, så det kom ikke som noen overraskelse at flere av antrekkene til Carrie var veldig lette å kopiere. Bare se her:

1. Sommerlig blomsterkjole

En blomstrete kjole passer utmerket til sommeren. Det vet Carrie Bradshaw! Hennes kjole kommer i ulike nyanser av rosa og har flotte detaljer som de lekre rysjene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer