Høstmote

5 av høstens nøkkelplagg du kan kjøpe nå

Disse har alltid en plass i skapet vårt!

HØSTMOTE: Som vi gleder oss til denne motesesongen! Foto: Rex Features
HØSTMOTE: Som vi gleder oss til denne motesesongen! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi legger aldri skjul på at vi gleder oss til høsten! Ja, vi elsker sommeren, men det er noe ekstra spesielt med den tiden vi har i vente nå. Og det er selvfølgelig høstmoten!

Snart fylles butikkene opp med de herligste nyheter, og vi kan faktisk ikke vente! Derfor har vi tatt et lite dypdykk i nyhetene som allerede har ankommet og funnet ut av hva du absolutt bør satse på den kommende sesongen.

Og som alltid er det noen plagg som går igjen. Disse plaggene, som vi så fint kaller nøkkelplagg, kan brukes år etter år, men oppdateres litt ettersom hva du liker av print, lengder og farger. Årets utvalgte nøkkelplagg er skinnjakken, kåpen, støvletter, strikkagenseren og midiskjørtet.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Sistnevnte plagg er noe du kan ta med deg fra sesong til sesong. Hvorfor det akkurat heter midiskjørt er på grunn av lengden. Det er hverken et mini- eller maxiskjørt, men noe midt i mellom. I år ser vi etter et i en superfin farge eller et iøynefallende print. Og sammen med disse skal vi bruke et par lekre støvletter!

Støvlettene er en slager år etter år, og denne gangen ser vi etter de som når helt opp til låret, men også rett under kneet. Disse kan du fint bruke med alle plagg. En av årets store stylingtrender er å stappe buksen ned i støvlettene.

Som alltid er skinnjakken og kåpen et must, så her er det bare å finne de som er perfekte til deg. Bruk gjerne en strikkagenser under når temperaturen synker. Genseren kan brukes til alt - deriblant sammen med et midiskjørt og noen kule støvletter.

Jakke i imitert skinn fra Mango, kr 1399
Jakke i imitert skinn fra Mango, kr 1399 Vis mer
Genser fra LouLou via Net-a-porter.com, kr 2870
Genser fra LouLou via Net-a-porter.com, kr 2870 Vis mer
Støvletter fra Zara, kr 1495
Støvletter fra Zara, kr 1495 Vis mer
Skjørt fra InWear via Boozt.com, kr 1400
Skjørt fra InWear via Boozt.com, kr 1400 Vis mer
Kåpe fra Day Birger Et Mikkelsen via Boozt.com, kr 3300
Kåpe fra Day Birger Et Mikkelsen via Boozt.com, kr 3300 Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer