Bh

5 bh-er du trenger

Med disse i skapet er du kledd for alle anledninger.

Foto: All Over PressAll Over Press
Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Noen bh-er er fornuftige, andre bh-er er supersexy. Om du er i fornuftshumøret eller det sexy humøret i dag, legger vi oss ikke opp i. Men med disse fem bh-ene vil du alltid være beredt for enhver anledning.

Mange vil kanskje også bli overrasket over hvor sjelden vi vasker bh-ene våre.

Enkel til hverdagsbruk

Denne skal sitte godt, og ikke gnage på skuldre eller gi vond rygg. Den bør være så tight at du ikke merker at du har den på. Velg gjerne en med lett vatterte skåler. Å bli sexy i selv i sloggi er ingen sak, så lenge du bærer undertøyet med stil. Bruker du mye tynne topper og t-skjorter til daglig, kan det være smart å ha et par hverdagsbh-er av den helt enkle, sømmeløse typen som ikke synes under klærne. Her er hemmeligheten å bli målt stramt under bysten, slik at bh-en sitter godt rundt ryggen.

 • Finn riktig bh til små pupper
 • Finn riktig bh til store pupper

 • Det hemmelige date-våpenet

  Denne skal fylle flere funksjoner. For det første er det viktig at den sitter så godt at du knapt merker at den er på. Bhen bør altså ikke gnage verken på ryggen eller i armhulene. For det andre bør den ikke synes under klærne. Når du er på date skal du slippe å bekymre deg over undertøy som sklir eller lager bulker. Men ikke sats på de helt anonyme og sømmeløse utgavene. Denne bør også tåle å bli vist fram, for det kan jo hende at noen får lyst til å kle av deg etterhvert som kvelden utarter seg.

  Her er 10 lekre sett:  Bh-en som gir perfekt kløft

  Enten du skal bruke den til en utringet kjole, singlet eller under en blazer: Du trenger en bh som gir deg en flott cleavage. Dette er en bh du gjerne kan legge litt penger i og kjøpe i en god undertøysbutikk. Da vil du få gode råd om hva som kler akkurat dine pupper. Prøv gjerne flere modeller før du bestemmer deg. Når modellen er riktig vil den klemme puppene lett sammen, ikke skape ekstra bulker, gi bysten et lite løft, og dermed få deg til å se slankere ut. Har du ikke det beste utgangspunktet for en naturlig kløft, velger du en variant med vatterte skåler.

 • Les også: Veien til perfekte pupper
 • Les også: Hollywoods hotteste pupper

 • Den sexy hemmeligheten

  Alle kvinner bør ha en killer-bh i skapet. En supersexy, utringet blondesak, som alltid får deg til å føle deg tiltrekkende enten du skal på byen eller bare trenger å føle deg litt attraktiv på jobben. Hva vi opplever som sexy er høyst individuelt. Push up-bh eller gjennomsiktig neglisjé - velg det du liker aller best. Noen synes røde blonder er hett, andre foretrekker uskyldsren, hvit bomull. Velg det du liker best, og match med en tilhørende underbukse. Her er bh-ene som får det til å gnistre under kjolen.

 • Er dette årets drøyeste bh-trend?
 • Se bildene: Flott undertøy som tåler å synes

 • Sexy favoritter:  En stroppeløs fest-bh

  Dette er bh-en som ikke brukes så ofte. Men når du skal pynte deg med en stroppeløs kjole eller en topp med tynne spagettistropper, er denne en nødvendighet. Den bør sitte ekstra godt rundt brystet, ha skåler som ligger godt rundt puppene, samt ha en bred hempe på ryggen. Velg gjerne en variant med formpressede skåler.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer