Bh

5 bh-er du trenger

Med disse i skapet er du kledd for alle anledninger.

Foto: All Over PressAll Over Press
Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Noen bh-er er fornuftige, andre bh-er er supersexy. Om du er i fornuftshumøret eller det sexy humøret i dag, legger vi oss ikke opp i. Men med disse fem bh-ene vil du alltid være beredt for enhver anledning. Mange vil kanskje også bli overrasket over hvor sjelden vi vasker bh-ene våre.

Enkel til hverdagsbruk

Denne skal sitte godt, og ikke gnage på skuldre eller gi vond rygg. Den bør være så tight at du ikke merker at du har den på. Velg gjerne en med lett vatterte skåler. Å bli sexy i selv i sloggi er ingen sak, så lenge du bærer undertøyet med stil. Bruker du mye tynne topper og t-skjorter til daglig, kan det være smart å ha et par hverdagsbh-er av den helt enkle, sømmeløse typen som ikke synes under klærne. Her er hemmeligheten å bli målt stramt under bysten, slik at bh-en sitter godt rundt ryggen.
 • Finn riktig bh til små pupper
 • Finn riktig bh til store pupper
 • Det hemmelige date-våpenet

  Denne skal fylle flere funksjoner. For det første er det viktig at den sitter så godt at du knapt merker at den er på. Bhen bør altså ikke gnage verken på ryggen eller i armhulene. For det andre bør den ikke synes under klærne. Når du er på date skal du slippe å bekymre deg over undertøy som sklir eller lager bulker. Men ikke sats på de helt anonyme og sømmeløse utgavene. Denne bør også tåle å bli vist fram, for det kan jo hende at noen får lyst til å kle av deg etterhvert som kvelden utarter seg.

  Her er 10 lekre sett:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer