Blush

5 blush-feil alle gjør

Fikser du på dette kan resultatet bli MYE bedre!

SMINKETIPS: Blush kan bli så fint på huden, men det er noen feil som kan gjøre at resultatet blir mindre heldig.. Foto: Rex Features
SMINKETIPS: Blush kan bli så fint på huden, men det er noen feil som kan gjøre at resultatet blir mindre heldig.. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rouge eller blush, hva enn man kaller det - det har liksom aldri vært noe for meg, og jeg har aldri helt forstått hvorfor. Jeg syns alltid det er så flott på alle andre, men når jeg skal ta det på meg selv, er det alltid noe som ikke stemmer. Kanskje er det fordi jeg rett og slett gjør og velger feil?

Skjønnhetsnettstedet Byrdie har nemlig ramset opp fem feil vi alle gjør når det kommer til blush. Sminken kan være med på å gi huden din glød og bare få deg til å føle deg freshere, men dersom vi skulle begå en (eller flere) av disse fem feilene, blir nødvendigvis ikke resultatet alltid sånn.

1. Du tar på for mye

La oss bare begynne med den som er den mest åpenbare. For hvor mange ganger har det ikke skjedd at man rett og slett tar på for mye? Dette kan jo skje med all sminke, men dersom det blir for mye blush, er det vanskelig å rette opp i. Begynn alltid veldig forsiktig. Det er mye lettere å bygge seg oppover enn å måtte fjerne det - det kan bli en utfordring.

LES OGSÅ: 10 sminketips alle kvinner bør få med seg

2. Du påfører ikke riktig

Når du da har fått påført blush-en er det viktig å jobbe den godt inn i ansiktet. Det er ikke snakk om å gni den inn, men det er mye finere når sminken har en naturlig overgang til huden som ikke har blush enn når det bare er en skarp strek. Noen gode sminkekoster vil være til hjelp her! 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer