Bodylotion

5 body lotion-produkter norske kvinner elsker!

Ta knekken på tørr hud med disse topp anmeldte fuktighetskremene.

Publisert
Sist oppdatert

Den lange, kalde vinteren i Norge kan være ganske tøff mot huden og etterlate den både tørr og stram. Nå som vi (endelig!) går mot varmere tider og snart kan gå med bare legger og armer, kan det være en god idé å investere i en fuktighetsgivende krem som både gjenoppretter fuktighetsbalansen og som gjør huden myk og glatt. 

Talk About Beauty har norske kvinner anmeldt over 90 ulike body lotions og body butters, og her oppsummerer vi hvilke fem som nå troner på toppen! 

LES OGSÅ: 10 make up-produkter norske kvinner elsker!

Lait Corporel fra Biotherm
Pris: Cirka 398,-
Stjernerangering: 4,6/5
Lover: En body lotion som skal tilføre fuktighet til tørr hud, trekke øyeblikkelig inn i huden og etterlate den myk, men ikke fet. Skal sikre huden mot uttørking i 24 timer og gjenvinne hudens elastisitet.

Kvinnene som har anmeldt denne fuktighetskremen, kan bekrefte at den virkelig tilfører huden massevis med fuktighet og at den trekker raskt inn. De forteller at huden føles myk etter påføring og at den dufter friskt og godt. I tillegg nevnes det at den er drøy i bruk. «Ingen over, ingen ved siden av! Definitivt den store favoritten her i huset. Lukter godt, trekker godt inn i huden og man blir silkemyk», skriver en av kvinnene, mens en annen forteller: «Denne er veldig drøy i bruk! Den lukter godt, men har ikke en veldig sterk duft. Den er overhodet ikke klissete og trekker raskt inn i huden. Etter noen minutter føles huden myk og glatt». Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: Over 130 leppestifter er anmeldt – dette er topp 5!

Green Tea Honey Drops Body Cream fra Elizabeth Arden
Pris: 249,-
Lover: En fuktighetskrem til hele kroppen som inneholder både ekte honning og velduftende ekstrakt av grønn te som skal berolige og pleie tørr hud. 
Stjernerangering: 4,6/5

Denne fuktighetskremen til hele kroppen har fått strålende anmeldelser og mange av kvinnene forteller at det er deres soleklare favoritt. I anmeldelsene står det at den tilfører huden massevis av fuktighet, at den etterlater den myk og at den dufter utrolig godt. «Dette er virkelig en deilig hudkrem! Man får mye fuktighet som varer hele dagen, og i tillegg lukter den supergodt. Denne kan du skjemme deg bort med! Hjemme-spa følelse!», skriver en fornøyd bruker, mens en annen forteller: «Utrolig deilig hudkrem! Rik på fuktighet, dufter friskt av grønn te og inneholder små dråper med honning som gjør at huden føles silkemyk». Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: Solpudderne norske kvinner elsker!

Coconut Body Butter fra The Body Shop

Pris: 198,-
Lover: En rik og kremet body butter som skal gi fuktighet i opp til 24 timer, som skal trekke raskt inn i huden og etterlate den myk. Inneholder økologisk jomfruolje og skal dufte deilig av kokos. 
Stjernerangering: 4,5

Kvinnene som har anmeldt denne kremen, forteller at den gir massevis av fuktighet som varer hele dagen og at den er drøy i bruk, akkurat slik produktet lover. Når det kommer til lukten, skriver noen av den dufter deilig av kokos, mens noen never at den lukter litt for sterkt, men at produktets gode fuktighetsgivende effekt veier opp for det. «Elsker The Body Shop og deres produkter! Coconut Body Butter er intet unntak. Den lukter himmelsk av kokosnøtt og er perfekt for oss med tørr hud. Boksen varer lenge, så jeg syns pris matcher produktet. Superfornøyd!», står det i en av anmeldelsene, mens en annen skriver: «Denne lukter himmelsk! Lukten kan bli litt stram dersom du ikke liker kokos, men hvis du liker det, bør du virkelig skaffe deg denne. Den har hjulpet mine tørre legger gjennom vinteren. Jeg synes prisen er grei fordi du får så mye produkt for pengene». Les alle anmeldelsene her

Lime Coolada Body Butter fra Hawaiian Tropic

Pris: Cirka 129,-
Lover: En body butter som skal gi næring og fuktighet til huden, samt ha en kjølende effekt på solvarm hud. Inneholder vitamin A, C og E og skal etterlate huden myk. Dufter av frisk lime. 
Stjernerangering: 4,5/5

Denne kremen får massevis av skryt for å tilføre huden godt med fuktighet og for å trekke raskt inn. Flere nevner at den dufter utrolig godt og trekker frem den rimelige prisen som et stort pluss. I anmeldelsene står det også at den fint kan brukes som after sun på grunn av kremens avkjølende egenskaper. «Denne her er helt fantastisk! Veldig godt body butter som også kan brukes som after sun. Og lukten er helt super», skriver en fornøyd bruker, mens en annen forteller: «Denne har jeg, og jeg har allerede brukt opp et par av den. Den trekker raskt inn i huden, gjør den god og myk og dufter helt herlig». Les alle anmeldelsene her

LES OGSÅ: Norske kvinner har talt: Dette er de beste maskaraene!

Oil Therapynutri Replenishing Body Treatment fra Biotherm
Pris: Cirka 299,-
Lover: En rik, raskt absorberende fuktighetskrem beriket med naturlig aprikos, maisoljer og vitamin F som skal gjøre huden mest mulig smidig. Har en oljefri formel som skal bidra til å forsterke hudens barrierefunksjon, tilføre fuktighet og etterlate huden myk og glatt. 
Stjernerangering: 4,5/5

Flere av kvinnene som har anmeldt denne hudkremen, forteller at det er deres soleklare favoritt og et ”must have”-produkt. I flere av anmeldelsene står det at den virkelig tar knekken på tørr hud, at den trekker raskt inn og at den varer hele dagen. I tillegg nevner mange at den dufter utrolig godt. «Herlig bodylotion. Tynn konsistens som er lett å smøre inn og som trekker fort inn i huden. Praktisk med pumpeflaske og lukter supergodt!», skriver en av anmelderne, mens en annen forteller: «Beste body lotion ever! Absorberes rask og fuktigheten holder lenge. Frisk og behagelig duft». Les alle anmeldelsene her.

Saken er et redaksjonelt samarbeid med Talkaboutbeauty.no

Om TAB
Talk About Beauty er en norsk, uavhengig nettside hvor forbrukerne selv skriver/legger inn anmeldelser av sminke- og skjønnhetsprodukter de bruker og tester.  Cirka 3600 ulike produkter er anmeldt og brukerne har lagt inn rundt 13 000 anmeldelser. Formålet med nettsiden er å gjøre det lettere for forbrukere å finne frem til de beste produktene som markedet har å tilby.

Produktene som blir omtalt på KK.no har generelt fått minst 4,3 av 5 stjerner på anmeldelsesrankingen, og produktet skal ha minst 8-10 anmeldelser fra ulike personer/testere

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer