Flette Til 17. Mai

5 flotte fletter til 17. mai

De ser kanskje kompliserte ut, men er enklere å lage enn du tror!

FLETTE TIL 17. MAI: Denne varianten er perfekt til både bunaden og sommerkjolen! Foto: Mikhail Malyugin - Fotolia
FLETTE TIL 17. MAI: Denne varianten er perfekt til både bunaden og sommerkjolen! Foto: Mikhail Malyugin - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For mange er antrekket til 17. mai allerede spikret - og det hvert eneste år. For hvis det er ett antrekk man kan gjenta så å si så ofte man vil (hvert fall til festlige anledninger), så er det jo bunaden. Men dersom du ikke skal bruke bunad i år (psst; slik sparer du penger på bunadskjøpet), kan du alltids ta en titt på disse superfine kjolene du kan bruke på den store dagen - eller resten av sommersesongen!

Når du har fått antrekket på plass er det på tide å tenke på hva du skal gjøre med håret i år. For det er jo så mye forskjellig man kan velge mellom. Noen foretrekker en oppsatt variant, mens andre vil la bølgene henge. Men det er en frisyre som alltid er en slager!

En god, gammel gjenganger er nemlig fletten, og denne er det mange som tyr til hvert eneste år. Og vi forstår godt hvorfor! Fletter passer ekstremt godt sammen med bunaden, men har også den sommerlige følelsen vi er ute etter, og passer dermed så fint med en sommerkjole også. Under viser vi deg fem forskjellige du kan teste ut på 17. mai.

Her finner du noe for deg som foretrekker en oppsatt frisyre, eller for deg som ønsker å gjøre noe med det nedslåtte håret! Hvilken er din favoritt? Husk også å sjekke ut disse kreative variantene - her kommer du garantert til å imponere!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer