Hår:

5 frisyrer vi vurderer denne våren

La deg inspirere av kjendisene!

NY FRISYRE: Nå som våren er her ønsker vi å gjøre noe med håret vårt. FOTO: NTB Scanpix
NY FRISYRE: Nå som våren er her ønsker vi å gjøre noe med håret vårt. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi trenger bare et glimt av bar bakke og sol på himmelen for å komme i vårstemning. Da skal plutselig alt gjøres. Hjemmet skal vaskes, nye klær skal kjøpes inn, sminke og hudpleie skiftes ut og frisyren skal gjerne endres på.

For det er vel ikke bare vi som føler at en ny sveis gir ny giv? Etter måneder mye mørke, er det deilig å friske opp frisyren og få en litt ny start på året.

Lyse striper

Lysere tider går ofte hånd i hånd med lyse striper i håret. Mange går gjerne for en lysere look mot vår og sommer, noe vi forstår svært godt. Bare husk å vise frisøren din hva du ønsker og hva du kan forvente.

De som går fra mørkt til lyst har ofte en litt lengre vei å gå. Kanskje ønsker du heller ikke håret skal blekes altfor mye? Det er også et spørsmål om akkurat hvor stripene skal legges. Ha alle spørsmålene klare når du kommer til frisøren din.

Psst: Dette har du krav på dersom ting går skeis hos frisøren!

Hold det naturlig

La oss ha det klart: du gjør akkurat hva du vil med håret ditt. Men det har absolutt godt av å få en pause fra rettetang, hårføner og krølltang. Vi kommer nok aldri til å kvitte oss med dette fullstendig, men naturlig hår er jo så flott!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer