Hår:

5 frisyrer vi vurderer denne våren

La deg inspirere av kjendisene!

NY FRISYRE: Nå som våren er her ønsker vi å gjøre noe med håret vårt. FOTO: NTB Scanpix
NY FRISYRE: Nå som våren er her ønsker vi å gjøre noe med håret vårt. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi trenger bare et glimt av bar bakke og sol på himmelen for å komme i vårstemning. Da skal plutselig alt gjøres. Hjemmet skal vaskes, nye klær skal kjøpes inn, sminke og hudpleie skiftes ut og frisyren skal gjerne endres på.

For det er vel ikke bare vi som føler at en ny sveis gir ny giv? Etter måneder mye mørke, er det deilig å friske opp frisyren og få en litt ny start på året.

Lyse striper

Lysere tider går ofte hånd i hånd med lyse striper i håret. Mange går gjerne for en lysere look mot vår og sommer, noe vi forstår svært godt. Bare husk å vise frisøren din hva du ønsker og hva du kan forvente.

De som går fra mørkt til lyst har ofte en litt lengre vei å gå. Kanskje ønsker du heller ikke håret skal blekes altfor mye? Det er også et spørsmål om akkurat hvor stripene skal legges. Ha alle spørsmålene klare når du kommer til frisøren din.

Psst: Dette har du krav på dersom ting går skeis hos frisøren!

Lucy Hale. Foto: Scanpix
Lucy Hale. Foto: Scanpix Vis mer

Hold det naturlig

La oss ha det klart: du gjør akkurat hva du vil med håret ditt. Men det har absolutt godt av å få en pause fra rettetang, hårføner og krølltang. Vi kommer nok aldri til å kvitte oss med dette fullstendig, men naturlig hår er jo så flott!

Enten det vil si å la krøllene krølle seg ordentlig til, eller at etterveksten bare får vokse ut. Sistnevnte har faktisk vært en trend og det er jo bra! Vi sier ikke nei takk til å spare hundrevis av kroner på å farge etterveksten.

Kerry Washington. Foto: Scanpix
Kerry Washington. Foto: Scanpix Vis mer
Saoirse Ronan. Foto: Scanpix
Saoirse Ronan. Foto: Scanpix Vis mer

Deilige rødtoner

På starten av 2019 skrev KK en sak om rødt hår muligens kom til å bli årets store trend. Det var fordi vi så mer og mer av hårfargen i sosiale medier. Dersom du ønsker å forandre skikkelig på frisyren din, så finner du mange gode tips til hvordan du kan få inn den varme fargen i håret ditt her.

Emma Stone. Foto: Scanpix
Emma Stone. Foto: Scanpix Vis mer

Pannelugg

Vi har tidligere snakket med frisører som har spådd at panneluggen er tilbake. Og jo mer vi ser på varianten «gardin-pannelugg», jo mer overbevist blir vi.

Navnet gardin-pannelugg kommer fra at panneluggen er dratt til hver sin side av pannen - akkurat som du drar gardinene til hver sin side. I dag ser vi kjendiser som Alexa Chung (35), Georgia May Jagger (26), Suki Waterhouse (26), Dakota Johnson (29) og Jeanne Damas med trendluggen.

Dakota Johnson. Foto: Scanpix
Dakota Johnson. Foto: Scanpix Vis mer

«Let it grow»

I lang tid har den kortere sveisen vært trendy. Folk har klippet både lob-er og bob-er, men det er også svært mange som sverger til en lang mane.

Lange lokker gir deg haugevis med stylingmuligheter. Bare tenk på de mange flettene du kan lage med langt hår!

Frisør Birgit Flønes viser deg hvordan du fletter fletten som ser komplisert ut, men egentlig ikke er det. Vis mer
Joan Smalls. Foto: Scanpix
Joan Smalls. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer