Jeanne Damas

5 gode sminketips fra den franske skjønnheten

Jeanne Damas pleier blant annet å bruke blush under øynene!

JEANNE DAMAS: Den franske moteprofilen deler noen gode sminketips. Foto: NTB
JEANNE DAMAS: Den franske moteprofilen deler noen gode sminketips. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Jennifer Lopez har akkurat lansert sitt eget skjønnhetsmerke, og i den anledning delte hun noen av sine beste tips. Vi elsker å lese slike tips og tar ofte i bruk mange av dem.

Dersom du ønsker å lese om hennes beste hudpleietips kan du gjøre det HER, men hvis du heller ønsker å plukke opp noen triks innen sminke har du kommet til rett sted!

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Den franske moteprofilen Jeanne Damas, som også er grunnleggeren og designeren av Rouje, har delt noen enkle og kjappe, men samtidig smarte, sminketips med leserne til franske Vogue.

Nå som vi tilbringer mye tid innendørs, er det ikke ofte vi går for en «full glam» når det gjelder sminke. Det er også deilig å la huden puste skikkelig og heller ta i bruk noen små grep som kan gjøre en stor forskjell.

Sminken som bare tar noen minutter

Jeanne Damas' første tips er å bruke en klar brynsgel for å gi dem et løft. Selv foretrekker hun en naturlig look og går derfor den klare varianten selv om det finnes brynsprodukter i alle mulige farger.

Den naturlige looken gjelder også for hudsminken. Hun foretrekker en «ingen sminke-sminke» hvor du kan se særegenhetene i ansiktet.

- Det er dette som er både sjarmerende og unikt, sier Damas og legger til at hvis hun må velge en sminketrend å trekke frem, så foretrekker hun en glødende look.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Damas pleier nemlig å legge highlighter på øyelokket i stedet for å bruke øyeskygge. Hennes enkle sminkelook fortsetter med å påføre leppestift med fingeren. Også dette gir et langt mer naturlig uttrykk.

Til slutt påfører hun litt blush - og det på steder du kanskje ikke har tenkt over! Damas har nemlig lært et kult triks av flere makeupartister.

- Du kan påføre litt blush under øyet for å fremheve kinnbeina.

Ønsker du en glødende hud og sminke? Sjekk ut denne saken!

Vi testet den virale «hacken»! Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer