Farge Håret

5 hårfarger vi elsker

Trenger du litt inspo? Vi har det!

NY HÅRFARGE? I fjor overrasket Kendall Jenner og Gigi Hadid alle da de rett og slett byttet hårfarge under moteuken i Paris. Akkurat det å gjøre noe med håret er noe vi vurderer sterkt nå - derfor har vi samlet sammen noen fargefavoritter nederst i saken! Foto: Rex Features
NY HÅRFARGE? I fjor overrasket Kendall Jenner og Gigi Hadid alle da de rett og slett byttet hårfarge under moteuken i Paris. Akkurat det å gjøre noe med håret er noe vi vurderer sterkt nå - derfor har vi samlet sammen noen fargefavoritter nederst i saken! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Eller rettere sagt: Sophie Turner (21), Cara Delevingne (24), Jenna Coleman (30), Hailey Baldwin (20) og Shay Mitchell (29) har all hårinspirasjonen du trenger. Akkurat nå sitter jeg nemlig med samme dilemma jeg har på denne tiden hvert eneste år. Skal jeg farge håret mitt lysere eller beholde det mørke? Jeg vet, store problemer, eller hva? Psst: Husk å lese hva du har krav på dersom ting går skeis hos frisøren!

Men det er ikke bare bare å bestemme seg for noe sånt. Blondiner som ønsker å gå mørkt, føler jeg har et enda vanskeligere valg å ta. Det er ikke så enkelt å gå fra mørkt til lyst igjen, men for oss brunetter kan man alltids farge det tilbake. Men la oss bare finne ut først hva vi faktisk ønsker å gjøre med det dyrebare håret vårt. 

LES OGSÅ: Til deg som er blond: Her er forskjellen på sølv, lilla- og blåsjampo

Tenker du noe a la Sophie Turners fantastiske, blonde look? Jenna Colemans sjokoladebrunetoner med en lysere farge i tuppene? Cara Delevingnes isblonde, korte variant? Kanskje Shay Mitchells mørke og mystiske lokker? Eller vil du gjøre som Hailey Baldwin å la etterveksten gå sin gang og dermed kanskje ende opp med et utrolig kult resultat? Du finner alle frisyrene i bildekarusellen under. Kommer du til å la deg inspirere av stjernene?

LES OGSÅ: Siden det snart er påske: Her er 18 herlige, gule plagg til deg

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer