Zara

5 HOTTE nyheter fra Lindex, H&M, Zara, Gina Tricot og Bik Bok

Sjekk ut disse nyhetene.

NYHETER: Sjekk ut disse rykende ferske nyhetene fra noen av de største butikkene i landet i bildekarusellene nede i saken. Foto: Produsentene
NYHETER: Sjekk ut disse rykende ferske nyhetene fra noen av de største butikkene i landet i bildekarusellene nede i saken. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er vanskelig å ikke falle for fristelsen av å kjøpe et nytt plagg... eller to. For hver eneste uke slipper butikkene rykende ferske vårnyheter, og nå er det så mye fint som er lagt ut, at det er vanskelig å la være. Men så klarer man jo alltids å overbevise seg selv om at vi har fortjent den kjolen eller de nye skoene.

Og har vi ikke det, dere? Det trenger absolutt ikke være dyrt. Noen av de største kjedebutikkene vi har her i landet har fått inn plagg og tilbehør som kan minne om de store og dyre designermerkene. Vi har samlet inn fem nyheter fra Zara, Bik Bok, Gina Tricot, H&M og Lindex slik at du enkelt skal kunne finne de hotteste plaggene som er ute i butikk nå! Bare sjekk ut bildekarusellene under.

Lindex

H&M

Zara

Gina Tricot

Bik Bok

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer