Paris Fashion Week:

5 høydepunkter fra moteuken i Paris

Norske Signe fikk stor mote-ære.

PARIS FASHION WEEK: Vi har trukket frem fem høydepunkter fra den franske moteuken. Foto: Scanpix
PARIS FASHION WEEK: Vi har trukket frem fem høydepunkter fra den franske moteuken. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Paris Fashion Week begynner å nærme seg slutten og vi har vært vitne til flere fantastiske visninger og hendelser. Chanel og Karl Lagerfeld fikk satt et fossefall inne i Grand Palais og Balenciaga presenterte et Crocs-samarbeid. Sistnevnte må du bare se her! Men, det er ikke bare dette som har skjedd! Under har vi listet opp fem høydepunkt vi mener det er verdt å få med seg. Enjoy:

LES OGSÅ: Verdens mest populære farge er kåret

1. Signe Veiteberg avsluttet Louis Vuitton

Det å enten åpne eller avslutte en visning, anses som en ganske så stor ære. Dette er noe Gigi Hadid (22) og Kendall Jenner (21) fremdeles deler på sosiale medier når de har fått muligheten. Så du kan si vi ble ganske så stolte, imponerte og det som er, da det norske stjerneskuddet Signe Veiteberg (17) gikk siste runde for selveste Louis Vuitton. Wow!

Men dette er ikke det eneste 17 år gamle Signe har gjort under moteukene. Hun gikk også på catwalken under visningen til Prada i Milano. Veiteberg gikk faktisk kun for det italienske motehuset i Milano. Hvorfor dette er så spesielt kan du lese mer om her. Gratulerer, Signe!

SIGNE VEITEBERG FOR LOUIS VUITTON. FOTO: SCANPIX
SIGNE VEITEBERG FOR LOUIS VUITTON. FOTO: SCANPIX Vis mer

2. Streetstyle

Å ta en titt på streetstyle-bilder fra de ulike moteukene, er noe vi alltid ser fram til. Motepersonligheter fra hele verdens kriker og kroker reiser til storbyene for å ta del på visningene, men også får å bli knipset av de titalls fotografene som venter utenfor lokalene. Her er noen av våre favoritter:

Streetstyle Paris Fashion Week

3. Saint Laurents fantastiske location

Det ble virkelig en pang-start på Paris Fashion Week da Saint Laurent rullet ut catwalken rett foran Eiffeltårnet. Visningen er blant dem som har fått mest oppmerksomhet, mye på grunn av hvor de hadde valgt å vise frem, men også fordi det er den første kolleksjonen som er blitt presentert siden Pierre Bergés død.

Sammen med Yves Saint Laurent grunnla Pierre Bergé motehuset Yves Saint Laurent i 1961. I september kom nyheten om at den suksessfulle businessmannen sovnet stille inn i en alder av 86 år etter lang tid med sykdom.

Ifølge Fashionista fikk gjestene streng beskjed om å møte opp 15 minutt før show-start klokka 20.00. De som kom for sent kom ikke inn. Showet skal ha startet fem minutt på overtid, men la oss ha det klart: det er sjeldent en visning begynner når det skal. Den siste som fikk sette seg var faktisk Lenny Kravitz som måtte løpe til plassen sin på første rad.

Og sist, men ikke minst: Moteukens nye yndling Kaia Gerber (16), datter av supermodell Cindy Crawford (51), var blant modellene som gikk visningen til Saint Laurent. Enjoy:

4. Enkelt og elegant fra Celine og Stella McCartney

Vi må selvfølgelig trekke frem noen favorittlooks fra ukens visninger. Kolleksjonene er for våren og sommeren 2018, og både Celine og Stella McCartney har valgt å holde det enkelt, stilrent, avslappet, men samtidig elegant.

LES OGSÅ: Se hvilke supermodeller som gjorde comeback under visningen til Versace!

CELINE. FOTO: SCANPIX
CELINE. FOTO: SCANPIX Vis mer
STELLA MCCARTNEY. FOTO: SCANPIX
STELLA MCCARTNEY. FOTO: SCANPIX Vis mer

5. Stjernespekket catwalk hos L'Oreal

Tar du en titt gjennom bildekarusellen under kjenner du nok igjen mange av modellene til L'Oreal. Både Helen Mirren (72) og Jane Fonda (79) hadde tatt turen til den franske hovedstaden for å delta - bare se her:

LES OGSÅ: Jane Fonda avslører hvorfor hun utviklet spiseforstyrrelser

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer