Beauty:

5 kjendiskvinner avslører skjønnhetsproduktene de sverger til

Og nei, ikke alt er svindyrt!

LETTER PÅ SLØRET: Vi har funnet frem Cindy Crawford, Halle Berry og Ashley Grahams – og to andre stjerner – sine skjønnhetshemmeligheter. FOTO: NTB Scanpix
LETTER PÅ SLØRET: Vi har funnet frem Cindy Crawford, Halle Berry og Ashley Grahams – og to andre stjerner – sine skjønnhetshemmeligheter. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke til å stikke under stol at man fort blir nysgjerrig på hvilken mascara eller øyenskygge stjernene bruker når vi ser dem ankomme rød løper på Oscar-utdelingen, Golden Globes, Grammys...

Nå trenger du ikke lure lenger; vi har nemlig samlet skjønnhetshemmelighetene til fem av våre favorittdamer i Hollywood!

Dét innebærer tips fra kjente fjes som Olivia Palermo og Halle Berry – så disse anbefalingene er det definitivt verdt å ta med seg videre. Kanskje du finner deg en ny favoritt?

Ashley Graham (31)

Den smellvakre modellen er en av mange som har stilt opp i YouTube-serien «Waking Up With», og i sin episode avslører Ashley hvilke produkter hun bruker for å sørge for at hun ser opplagt og fresh ut før hun går ut døren.

Og da er fuktighetskremen The Rich Cream – som i lengre tid har blitt hyllet blant influencere – høyt oppe på listen!

– Jeg er helt avhengig av den, sa 31-åringen til Vogue i desember.

Funfact: The Rich Cream ble i utgangspunktet utviklet av forskeren Augustinus Bader for å hjelpe mennesker med brannskader ved å reaktivere kroppens «sovende» stamceller, og dermed (til en viss grad) fornye huden.

LES OGSÅ: Startet Kendall Jenner en ny eyeliner-trend her?

Vi har dessverre ikke funnet noen norske utsalgssteder som har The Rich Cream, men det ser ut til at merkets nettsider, augustinusbader.com, leverer til Norge! Kremen er dog langt ifra billig, og ligger på omtrent 2000 kroner.
Vi har dessverre ikke funnet noen norske utsalgssteder som har The Rich Cream, men det ser ut til at merkets nettsider, augustinusbader.com, leverer til Norge! Kremen er dog langt ifra billig, og ligger på omtrent 2000 kroner. Vis mer

Halle Berry (52)

Halle Berry har omtrent ikke forandret seg på tiårene hun har vært i rampelyset. Kanskje er det dette foryngende produktet som er hemmeligheten?

Skuespilleren sparket i gang 2019 ved å dele et hett tips med sine 4.5 millioner følgere på Instagram – i form av Ageless-ansiktsmasken fra Olga Lorencin Skin Care.

Masken består ifølge merkets egen nettside av to steg: Brightening Cream Peel som skånsomt eksfolierer og skal gi huden ny glød, og Hydrating Sleep Mask som tilfører fukt og strammer opp huden mens du sover.

Ageless-masken selges dessverre ikke i Norge – kanskje den står på listen neste gang du drar utenlands? I så fall må du ut med rundt 900 norske kroner.
Ageless-masken selges dessverre ikke i Norge – kanskje den står på listen neste gang du drar utenlands? I så fall må du ut med rundt 900 norske kroner. Vis mer

Olivia Palermo (32)

På klesfronten er det viden kjent at it-kvinne og tidligere «The City»-stjerne Olivia Palermo som oftest går for eksklusive designere – og dermed en veldig stiv prislapp.

Mange tenker nok at det også ligger dyre produkter og timesvis med behandlinger bak Palermos vakre ansikt, men den gang ei.

I et intervju med Allure i 2016, avslørte nemlig motepersonligheten noen av sine skjønnhetshemmeligheter, og én av dem er at hun fjerner sminken sin med hjelp av vaselin på kvelden!

– Det finnes ingen unnskyldning for å ikke ta bort sminken sin, noen gang. Jeg bruker ikke noe fancy produkt. Jeg rengjør ansiktet med vaselin før jeg legger meg om kvelden, sa Palermo den gang.

(Pssst: Tidligere skjønnhetsansvarlig i KK og Henne, Tone Skipa, sier at vaselin er fett og dermed ypperlig til å fjerne sminke med, men at det er viktig å huske å rense huden godt etterpå.)

LES OGSÅ: 3 feil (veldig) mange gjør når de skal rense huden

Vaslin kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker til under 50-lappen.
Vaslin kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker til under 50-lappen. Vis mer

Cindy Crawford (52)

En av vår tids mest kjente supermodeller, Cindy Crawford, startet karrieren allerede som 19-åring.

Siden den gang har hun dukket opp på utallige magasinforsider og gått nedover catwalken for de største motehusene – og i dag, over 30 år etter at hun «debuterte», er hun minst like vakker.

Cindy er stor fan av den naturlig looken, og har tidligere avslørt ovenfor nettstedet Byrdie at hun sverger til én spesiell foundation.

– Jeg vil aldri se ut som om jeg har på meg sminke. Jeg vil mye heller at folk skal si «så bra du ser ut!» eller «huden din er flott», ikke «sminken din er flott». Jeg elsker foundationen fra By Terry fordi den er så lett og luftig, sa stjernen den gang.

Hun kommer også med et annet godt tips:

– jeg har lært at det er der man må bruke penger; på produktene som skal på huden din. Hudpleie og foundation. Du kan kjøpe billigere mascara, lipgloss, og neglelakk, men alt som faktisk skal huden din, er det verdt å investere litt i.

By Terry-produkter selges blant annet hos Sephora, og denne foundationen – Cindy Crawfords favoritt – koster rett under 500-lappen.
By Terry-produkter selges blant annet hos Sephora, og denne foundationen – Cindy Crawfords favoritt – koster rett under 500-lappen. Vis mer

Adele (30)

Gullstrupen Adele er i godt selskap når det gjelder sin favoritt på skjønnhetsfronten; både Victoria Beckham og Rihanna har nemlig akkurat samme produkt i toalettmappen sin.

Den populære kremen heter Weleda Skin Food, og er en fet bodylotion – som koster rett over hundrelappen!

– Når jeg er på jobb bruker jeg mye sminke, og da liker jeg å bruke kremen fordi den gir huden min ny giv, har Adele tidligere uttalt til den britiske nettavisen Daily Mail.

Vi sier ikke nei til å sikre oss 30-åringens fantastiske, naturlige glød:

Kjendisfavoritten Weleda Skin Food kan du kjøpe på Kicks.no til 119 kroner.
Kjendisfavoritten Weleda Skin Food kan du kjøpe på Kicks.no til 119 kroner. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer