Shoppe på nett:

5 kule butikker som endelig sender til Norge

Har du fått med deg dette?

SENDER TIL NORGE: Fem store nettbutikker har endelig åpnet for nettshopping i Norge! Foto: COS
SENDER TIL NORGE: Fem store nettbutikker har endelig åpnet for nettshopping i Norge! Foto: COS Vis mer
Publisert

Visste du at det ikke har vært mulig for nordmenn å handle i nettbutikkene til Monki og Weekday? Ganske rart ettersom begge butikkene er godt etablerte i flere kjøpesentre og handlegater her til lands.

Men nå har de altså tatt grep! Faktisk så har flere kjente kjedebutikker åpnet for online shipping og shopping til Norge. Det er H&M Gruppen som satser for fullt her til lands. De eier nemlig COS, Monki, Weekday, Arket og & Other Stories og alle begynner å sende til Norge denne våren.

Både Monki, Arket og Weekday åpnet opp for norske nettshoppere i mars. 25. april var det COS og & Other Stories sin tur. Sistnevnte kunne i fjor meddele at de endelig skal åpne sin første butikk i Oslo.

- Vi er så glade for å ha funnet et fantastisk lokale på Majorstuen i Oslo. Helt siden vi lanserte merket i 2013 har vi fått gode tilbakemeldinger fra våre norske kunder som har oppdaget butikkene våre i utlandet. Vi kan ikke vente med å åpne dørene neste vår, sier Sanna Lindberg, administrerende direktør i & Other Stories, i pressemeldingen.

Vi har ennå ikke fått en åpningsdato for butikken som skal ligge i Valkyriegata 1, men at det vil bli en gang på våren i 2019. Våren er godt i gang her i Oslo, så vi venter fremdeles i spenning på når dørene vil åpne. Fram til da får vi kose oss med nettbutikken!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer