Neglelakk

5 manikyrer vi skal teste denne våren

Hvilken er din favoritt?

SUPERFIN MANIKYR: Denne typen manikyr skal vi absolutt teste ut snarest! Foto: Skjermdump fra Instagram / Betina Goldstein
SUPERFIN MANIKYR: Denne typen manikyr skal vi absolutt teste ut snarest! Foto: Skjermdump fra Instagram / Betina Goldstein Vis mer
Publisert

Yr-appen viser at denne uken i hovedstaden kommer til å bli både varm og med glimt av sol her og der. Hva? Er dette en drøm? Det er nok mange som gjerne skulle hatt vinter en liten stund til, men det er også flere (les: undertegnede) som gleder seg til varmere og lysere tider.

Vi er klare for å bytte ut chunky vintersko med sneakers og tjukke boblejakker med skinnjakker. Vårsesongen gjør også at vi gjerne prøver både ny hudpleie og sminke, samt tester ut noen sprekere design på neglene.

Dette er noe som virkelig har tatt av den siste tiden. Hvert fall på Instagram! Det kryr virkelig av kule negl-design, både når det kommer til hvilke farger man legger på og hvilke mønster man velger.

Betina Goldstein er negl-designer for Chanel og har lagt neglelakk på modeller og kjente fjes til en rekke store kampanjer. Det er kanskje derfor ikke så rart at hennes Instagram-konto er blant våre store inspirasjonskilder når det kommer til neglelakktrender.

I noen av innleggene hennes ser vi at hun rett og slett lager kunstverk på neglene sine. Det er kanskje ikke det letteste å gjøre hjemme hvis du ikke er god med bittesmå pensler, men kanskje du kan ta med bilde til neste negl-time?

En trend som er svært enkel å gjennomføre hjemme, og som gir et unikt og superkult resultat, er å bruke ulike farger på hver negl. Dette er en trend som har vært populært en god stund, og det ser ikke ut til å dabbe av med det første. Hvis du trenger litt inspirasjon, sjekk ut denne saken!

5 manikyrer vi MÅ prøve

I tillegg til ulike farger på neglene, er det en del andre manikyrer vi ønsker å teste ut denne sesongen. Alle er hentet fra neglartisten Betina Goldstein.

Hvilken er din favoritt?

1.

La deg inspirere av abstrakt kunst og gå for noe som ligner et maleri! Slik som dette:

2.

Disse prikkene er så enkle og søte, og vil passe til enhver stil og ethvert antrekk.

3.

Ikke alle ville tenkt på å kombinere disse to fargene, men se så kult det ble:

4.

Hva med en omvendt fransk manikyr med prikker i gull og sort?

5.

Så enkelt, men rett og slett så vakkert:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer