Nettshopping:

5 nyheter fra 5 nettbutikker du ikke har besøkt før

Dette kan bli dyrt ...

NETTSHOPPING: Det finnes et hav av nettbutikker der ute, og vi har funnet fem som har alt vi vil ha! FOTO: Produsenten
NETTSHOPPING: Det finnes et hav av nettbutikker der ute, og vi har funnet fem som har alt vi vil ha! FOTO: Produsenten Vis mer
Publisert

Det er lenge siden vi begynte å friske opp sommergarderoben vår med litt nyheter, men etter å ha funnet fem nettbutikker vi ikke har vært innom før, skjønte vi at den måtte oppdateres enda litt til.

Nettopp fordi det krydder av superfine plagg og lekkert tilbehør i nettbutikkene, men også fordi de har en ganske så god pris! Har du vært innom disse merkene før?

LES OGSÅ: Designersko Carrie Bradshaw ville elsket, er nå på salg!

EDITED

Dette tyske merket har nettopp gjort et samarbeid med Instagram-stjernene Pernille Teisbæk, Maja Wyh og Blanca Miro. De stilsikre jentene har designet hvert sitt skopar og vi har forelsket oss i alle. Men Edited har mye mer å by på enn sko! Ta en titt på noen av funnene vi har gjort i deres nettbutikk her:

SEZANE

Dersom du er ute etter den perfekte sommerkjolen, bør du ta en titt innom denne nettbutikken. Ikke bare er plaggene superlekre, men bildene gir den ultimate sommerstemningen!

STYLE MAFIA

Style Mafia lager utrolig kule klær som kommer i så spennende snitt, print og detaljer. Akkurat nå har vi forelsket oss helt i det matchende settet du ser under i striper. Nå trenger vi bare den italienske rivieraen og et glass rødvin i hånden!

OLIVIA ROSE THE LABEL

Dersom du er på utkikk etter de mest romantiske overdelene noensinne, er Olivia Rose the Label merket for deg. Designeren byr også på skjørt, bukser og kjoler, men det er noe spesielt ved disse toppene, altså!

ROUJE

Den franske it-jenta Jeanne Damas står bak merket som har sterk tro på prikker om dagen! Det kryr av dette mønsteret når du scroller deg gjennom nyhetene til Rouje - noe vi ikke har noe i mot i det hele tatt.

KITRI STUDIO

Ny topp? Bukse? Kjole eller skjørt? Kitri Studio har det meste, og plaggene er både romantiske og litt mer edgy. Vi elsker et plagg som gjør litt ut av seg og skjorten du ser under er et godt eksempel på nettopp det!

LES OGSÅ: 11 superfine blazere fra salget!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer