Nyheter:

5 nyheter fra 5 store kjedebutikker

En liten gave til deg selv før jul?

MOTENYHETER: Vi har funnet fem superfine plagg fra fem store butikker. FOTO: NTB Scanpix
MOTENYHETER: Vi har funnet fem superfine plagg fra fem store butikker. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du er sikkert veldig opptatt med å finne de perfekte julegavene til dine nære og kjære, men hva med å unne seg selv en liten ting i julestria? Det er nemlig kommet inn så mye fint hos de store kjedebutikkene, og det beste av alt er at det ikke er dyrt i det hele tatt! Bruker du litt ekstra tid på å kikke på plaggene, kan du også se at de fint kan kombineres sammen og brukes på mange forskjellige måter.

Ta et skjørt fra Zara og bruk det sammen med en genser fra Bik Bok. Bruk kjolen fra Vero Moda over et par jeans fra Cubus. Mulighetene er mange, og det er det som er så utrolig bra! Her kan du gjøre noen skikkelig gode kupp du kan style på mange forskjellige måter. Under har vi samlet sammen 5 nyheter fra 5 store nettbutikker, og vi viser deg hvordan du kan style tre forskjellige antrekk ved å bruke ett par sko og plagg fra alle butikkene!

LES OGSÅ: Redaksjonen tipser: Her drar du på julegaveshopping i Oslo!

Kåpe fra Zara, øredobber fra Lindex, kjole fra Bik Bok og sko fra Zara. Foto: Produsentene
Kåpe fra Zara, øredobber fra Lindex, kjole fra Bik Bok og sko fra Zara. Foto: Produsentene Vis mer
Genser fra Bik Bok, sko og skjørt fra Zara. Foto: Produsentene
Genser fra Bik Bok, sko og skjørt fra Zara. Foto: Produsentene Vis mer
Kjole fra Vero Moda, sko fra Zara, bukse fra Cubus og veske fra Zara. Foto: Produsentene
Kjole fra Vero Moda, sko fra Zara, bukse fra Cubus og veske fra Zara. Foto: Produsentene Vis mer

ZARA

Den spanske kjedebutikken fortsetter med høstens store trend, ruter, og tar i bruk mønsteret i alt fra kåper til vesker. Kombiner de rutete plaggene med mer nøytrale plagg for å gi antrekket et lite løft!

LES OGSÅ: Cecilie ble ny: - Klesstilen min er altfor feig!

LINDEX

Lindex overrasker stadig med kule pieces som kan brukes til både hverdag og fest. Vi har spesielt forelsket oss i øredobbene du ser under, men liker også safari-looken til den grønne toppen. Den kan du fint bruke sammen med de sorte slengbuksene fra Cubus!

LES OGSÅ: 30 000 står på venteliste for denne kardiganen

VERO MODA

Den sorte skjorten med mønster i hvitt, brunt og grønt er så fin! Den har det pysjamaspreget som vi elsker, men kan fint dresses opp med sigarettbukser eller et kult skjørt. Er du litt vågal disse vintermånedene, kan du også ta en titt på den knallrøde boblejakken.

LES OGSÅ: Emily Ratajkowski beskyldes for kopiering

BIK BOK

Matchende sett er fantastisk kult, og dette fra Bik Bok kan du bruke til både hverdag og fest. Gjør det mer hverdagslig ved å bruke et par sneakers til, men mot kvelden kan du bytte dem ut med noe stiletter. Litt bling i ørene er heller aldri feil!

LES OGSÅ: Slik legger du perfekte, røde lepper

CUBUS

Se så kult treningstøyet til Cubus er! Her trenger du ikke bruke tusenvis av kroner på å se fresh ut på treningssenteret.

LES OGSÅ: Slik får du vakker vinterglød på budsjett

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer