Nyheter

5 nyheter fra Bik Bok, Cubus, H&M, Lindex og Zara

Disse plaggene får oss til å smile!

NYHETER: Denne uken er vi i skikkelig påskehumør og har derfor plukket ut de friskeste og mest fargerike nyhetene fra butikkene! Foto: Abaca
NYHETER: Denne uken er vi i skikkelig påskehumør og har derfor plukket ut de friskeste og mest fargerike nyhetene fra butikkene! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da jeg kikket gjennom nettbutikkene for å lete etter de ferskeste nyhetene, fikk jeg et stort smil om munnen. Kanskje er det fordi påsken nærmer seg med stormskritt, men mest tror jeg det var fordi klærne var så fargeglade og fine!

Og nå som solen har begynt å melde sin ankomst og våren kommer mer og mer til syne, blir jeg inspirert til å oppdatere garderoben med fargerike klær! Denne uken har jeg derfor plukket ut en stor mengde plagg og tilbehør som vil friske opp garderoben din. Selvfølgelig kommer vi ikke unna de mørkere plaggene, men det er jo så fint å bruke farger til, for eksempel, sort klær! Sjekk ut alle nyhetene fra Bik Bok, Cubus, H&M, Lindex og Zara i bildekarusellene under.

Bik Bok

Cubus

H&M

Lindex

Zara

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer