5 Nyheter

5 nyheter fra Cubus, Zara, Gina Tricot, Mango og H&M

Våren er her og det feirer vi med spreke print og fine farger!

STILTISP: Denne moteserien, stylet av Marthe Dahlgren, finner du i KK 15/16 inspirerte oss så til å oppdatere garderoben med deilige, fargerike plagg! Foto: Stephen Butkus
STILTISP: Denne moteserien, stylet av Marthe Dahlgren, finner du i KK 15/16 inspirerte oss så til å oppdatere garderoben med deilige, fargerike plagg! Foto: Stephen Butkus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg vet ikke med dere, men akkurat nå trenger jeg å shoppe litt. Jeg skal ikke ljuge, det er mulig jeg nettshoppet litt for et par uker siden, men nå trenger det virkelig. Jeg trenger noe nytt og fresht. Ja, været har kanskje vært litt ustabilt i det siste, men med en gang de solstrålene titter gjennom skyene får jeg den herlige vårfølelsen. Og det betyr for meg at garderoben må oppdateres litt.

Og som alltid har jeg et mål å finne klær som er hakket mer fargerike. Og selv om jeg året etter år ikke har så stor suksess med akkurat dette, setter jeg meg samme mål. For det er jo så utrolig mye fint der ute! Akkurat nå er jeg på utkikk etter noen omslagskjoler i en sprek farge eller et fint mønster. For eksempel det lekre gingham-mønsteret som er supertrendy om dagen!

Slike omslagskjoler er perfekte om både våren og sommeren, og er i tillegg svært flatterende! Men når jeg skal lete etter en bestemt ting, skjer det samme hver eneste gang; jeg ender opp med å finne alt annet utenom den ene tingen. Så du kan sjekke ut alt jeg fant fra noen av de største kjedebutikkene vi har her til lands i kollasjene under. 

LES OGSÅ: Derfor er vi helt forelsket i Ernestine Stollberg (95)

H&M

ZARA

MANGO

CUBUS

GINA TRICOT

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer