5 Nyheter

5 nyheter fra Zara, Bik Bok, H&M, Cubus og Lindex

Ikke bare er disse plaggene SÅ lekre, men de tømmer ikke kontoen din heller!

MOTENYHETER: Ta med venninnen på shopping i helgen! Vi har funnet frem 5 lekre motenyheter fra 5 av de største butikkene i landet. Foto: Rex Features
MOTENYHETER: Ta med venninnen på shopping i helgen! Vi har funnet frem 5 lekre motenyheter fra 5 av de største butikkene i landet. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På grå dager, som vi har hatt noen av i det siste, hender det fort at vi setter oss ned med telefonen, iPad-en, pc-en, eller hva det måtte være, og kikker opp og ned på nettbutikker. Det er på disse dagene vi fort går på en smell, som man så fint sier. Men noen ganger må det vel gå an å kjøpe inn litt nytt til klesskapet? Det er jo bare så utrolig gøy, og det finnes bare SÅ mye fint nå. Det fine med disse plaggene, bortsett fra at de er så lekre, er at de ikke ruinerer deg heller.

Vi har nemlig samlet sammen fem nyheter fra de største butikkene i landet, slik at prisen ikke er så verst, og det er lett tilgjengelig for deg! Vi håper du finner noe som kan være med på å lyse opp en ellers grå dag. God helg!

Zara

Bik Bok

H&M

Cubus

Lindex

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer