Nyheter

5 nyheter fra Zara, Bik Bok, H&M, Cubus og Lindex

Sjekk ut disse fine plaggene!

NYHETER I BUTIKKENE: Vårvarene begynner snart å rulle inn, men været tillater oss ikke helt til å gå så veldig lettkledd akkurat nå. Sjekk i saken hvordan du kan style plaggene slik at de kan brukes NÅ! Foto: Zuma Press
NYHETER I BUTIKKENE: Vårvarene begynner snart å rulle inn, men været tillater oss ikke helt til å gå så veldig lettkledd akkurat nå. Sjekk i saken hvordan du kan style plaggene slik at de kan brukes NÅ! Foto: Zuma Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sakte, men sikkert, begynner butikkene å snike inn noen vårvarer. Allerede nå ser vi at de har begynt å få inn nyheter som passer bedre til litt varmere vær.

Men, det er det alltids noe vi kan gjøre med! Vi får aldri nok av lag på lag. Her snakker vi å bruke en pologenser under en skjorte, kjole eller en annen genser. Ikke bare er det kult, men du holder deg også god og varm gjennom dagen. 

Prøv deg gjerne fram med forskjellige mønstre. Hva med en pologenser i dyreprint sammen med en beige strikkagenser? Vi sier ja! Bruk en kjole over buksen og det kan gjøre underverker. Vi har funnet frem de ferske nyhetene fra fem av de største butikkene i landet. Kanskje du allerede nå klarer å ta i bruk noen av de mer vårvennlige klærne? Sjekk ut bildekarusellene under annonsen!

LES OGSÅ:

">Drømmeplaggene som holder deg god, varm og trendy!

Zara

Lindex

H&M

Cubus

Bik Bok

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer