Butikknyheter

5 nyheter fra Zara, Gina Tricot, H&M, Cubus og Kappahl

Sjekk ut disse flotte plaggene og tilbehøret!

BUTIKKNYHETER: Vi har samlet sammen de ferskeste plaggene og tilbehøret fra noen av de største butikkene i landet. Hurra! La oss shoppe! Foto: Rex Features
BUTIKKNYHETER: Vi har samlet sammen de ferskeste plaggene og tilbehøret fra noen av de største butikkene i landet. Hurra! La oss shoppe! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi feirer at det er helg med å finne fram de ferske nyhetene butikkene har å by på. For jeg er vel ikke den eneste som har tenkt seg på en aldri så liten shoppingrunde denne helgen? I denne omgang ser jeg etter en god jakke jeg kan bruke nå og når det begynner å bli litt varmere. 

I tillegg er det mye lekkert tilbehør i butikkene nå. Her på kontoret har vi fått dilla på å knyte små silkesjal i håret, rundt halsen, håndleddet, vesken, og å bruke det som et belte! I tillegg er det så lekkert å smykke seg med kule øredobber og kjeder. 

For å toppe det hele er det selvfølgelig viktig med en stilig veske - eller to! Sjekk ut bildekarusellene som ligger under annonsen og se om du finner deg noen nye favoritter.

LES OGSÅ: Stjernefotograf avslører «hemmeligheten»​​ bak et av verdens mest berømte kjendisbilder

H&M

Cubus

Zara

Kappahl

Gina Tricot

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer