Zara

5 nyheter fra Zara, Lindex, H&M, Gina Tricot og Bik Bok

Sjekk ut disse herlige vårnyhetene!

VÅRNYHETER: Denne uken er det spådd sol og vi tenker derfor å samle sammen venninnegjengen og dra på en liten shoppingtur for å finne de beste vårnyhetene! Men først kan du se alt her - bare sjekk ut bildekarusellene nede i saken. Foto: DPA
VÅRNYHETER: Denne uken er det spådd sol og vi tenker derfor å samle sammen venninnegjengen og dra på en liten shoppingtur for å finne de beste vårnyhetene! Men først kan du se alt her - bare sjekk ut bildekarusellene nede i saken. Foto: DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den kommende uken er det meldt sol på himmelen og en kraftig stigning i temperatur, og det feirer vi med å finne fram noen vårnyheter fra noen av de største butikkene i landet. Zara, Lindex, H&M, Gina Tricot og Bik Bok har fått inn så mange fine plagg og tilbehør, og vi har plukket ut fem nyheter fra hver butikk. 

Her finner du alt fra et par sko som ligner helt på et par fra Chloes vårkolleksjon, de trendy off shoulder-toppene, fantastiske hel-sett, sterke farger og lyse, bohemske plagg! Sjekk ut bildekarusellene som ligger nedover i saken og se om du finner noe som fortjener en plass i klesskapet ditt.

Zara

Lindex

H&M

Gina Tricot

Bik Bok

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer