5 Nyheter

5 nyheter fra Zara, Mango, Bik Bok, H&M og Lindex

Rykende ferske motenyheter fra de største butikkene i landet!

5 NYHETER: Vi har samlet sammen fem nyheter fra hver av de største butikkene i landet! Sjekk det ut i bildekarusellene nedover i saken. Foto: Produsentene
5 NYHETER: Vi har samlet sammen fem nyheter fra hver av de største butikkene i landet! Sjekk det ut i bildekarusellene nedover i saken. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver eneste uke lastes det inn nyheter i form av både klær og tilbehør, og hver uke er vi like spente på å se hva som har kommet inn i butikkene. Selv om det alltids er noen butikker vi kunne ønske vi hadde i de norske handlegatene - som disse for eksempel - begynner de største vi har her til lands å få inn noen noen skikkelig hotte vårplagg!

Vi har samlet sammen fem nyheter fra fem av de største butikkene slik at ukens shoppingrunde skal gå lekende lett for deg. Sjekk ut bildekarusellene nedover i saken og se om du finner dine neste innkjøp!

Zara

Mango

Bik Bok

H&M

Lindex

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer