Nyheter

5 nyheter fra Zara, Mango, H&M, Gina Tricot og Lindex

Sjekk ut disse lekre plaggene som akkurat har kommet i butikk!

NYHETER: Blir det nettshopping eller en tur i gågatene på deg denne helgen? Vi har uansett samlet sammen noen flotte nyheter du finner i butikk og på nett nå! Foto: Rex Features
NYHETER: Blir det nettshopping eller en tur i gågatene på deg denne helgen? Vi har uansett samlet sammen noen flotte nyheter du finner i butikk og på nett nå! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig er det helg. Denne helgen er det mange av oss i redaksjonen som skal ta en skikkelig runde på byen. Ikke nødvendigvis for å feste, men får å skaffe oss de siste nyhetene fra noen av de største butikkene i landet.

For det må jo være lov å unne seg en ny ting eller to nå og da? Vi har nemlig samlet sammen fem godsaker fra fem av de største butikkene i Norge. Så enten om du har lyst på et par nye sko, en ny genser, kåpe eller noe lekkert tilbehør - her finner du det meste. God shopping!

H&M

Zara

Mango

Gina Tricot

Lindex

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer