Hm

5 nyheter Zara, Bik Bok, H&M, Cubus og Lindex

Går du for glitter og glam eller deilige, strikka plagg? Her er det noe for alle!

5 NYHETER FRA DE 5 STORE: Det er alltid gøy med noe nytt i skapet, og hele shoppingprosessen blir bare enda bedre når vi får de ferskeste nyhetene servert rett foran oss. Nede i saken finner du 5 nyheter fra 5 store butikker! Hvilken stil går du for? Foto: Produsentene
5 NYHETER FRA DE 5 STORE: Det er alltid gøy med noe nytt i skapet, og hele shoppingprosessen blir bare enda bedre når vi får de ferskeste nyhetene servert rett foran oss. Nede i saken finner du 5 nyheter fra 5 store butikker! Hvilken stil går du for? Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Hadde det ikke vært deilig om noen bare samlet sammen de ferskeste nyhetene fra de største butikkene i Norge?

Hvis det er denne tanken som surrer i hodet ditt akkurat nå, har du kommet på rett sted! Ukentlig legger de største butikkene ut masse herlige nyheter, og det kan fort bli en jobb å scrolle ned alle de sidene. 

Derfor har vi samlet sammen de beste plaggene og tilbehøret til deg! 

Tips! Vi har lagt med noe du absolutt bør prøve denne sesongen: Brosjen! Kanskje har du en skikkelig fin, gammel brosje liggende hjemme hos deg selv, mor eller bestemor, i så fall - ta den fram. Den er superfin hvis du knepper opp skjorten og setter den midt på kragen. Bruk den gjerne til en strikkagenser også! Se hvordan STYLEmag-blogger Line Langmo har gjort det her.

Vi har lagt ved eksempel på slike brosjer i kollasjen fra H&M lengre ned i saken.

Til info: Line Langmo er en av bloggerne AdLINK Media jobber kommersielt med. AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media.

LES OGSÅ: De perfekte julegavene til under 200 kroner

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer