Festival-antrekk:

5 plagg som alltid funker på festival

Vi har latt oss inspirere av Coachella-jentene!

FESTIVAL-ANTREKK: Mange kjører ofte litt ekstra på under festivalsesongen, noe som er utrolig kult, men skulle du være i tvil om hva du skal gå for i år, kan du sjekke ut disse festival-klassikerne. FOTO: NTB Scanpix
FESTIVAL-ANTREKK: Mange kjører ofte litt ekstra på under festivalsesongen, noe som er utrolig kult, men skulle du være i tvil om hva du skal gå for i år, kan du sjekke ut disse festival-klassikerne. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april ble den populære festival Coachella sparket i gang. Umiddelbart begynte det å rykke i festival-foten vår, og vi gleder oss stort til alle musikalske hendelser som finner sted denne sommeren.

Her til lands har mange av festivalene virkelig skaffet noen store artister. Til Slottsfjell i Tønsberg kommer First Aid Kit og French Montana, i Stavern finner du Sigrid, Post Malone og Dua Lipa, og på Øya skal blant annet Arctic Monkeys og Kendrick Lamar holde konsert.

Det er ikke lenge igjen til det hele sparkes av, både i inn- og utland. Vi har allerede begynt å tenke på hva vi skal ha på oss under årets festivaler. Mange kjører ofte litt ekstra på under festivalsesongen, noe som er utrolig kult, men skulle du være i tvil om hva du skal gå for i år, kan du sjekke ut disse festival-klassikerne:

LES OGSÅ: Jo, du kan spise hamburger med god samvittighet på festival

1. HATTEN

Prikken over i-en, toppen av kransekaka, kronen på verket - mye kan beskrive dette hodeplagget som gjør comeback hver eneste vår. Spesielt under festivalsesongen. En hatt tilfører antrekket det lille ekstra og kan fint kombineres med alt fra skinnjakker til boheminspirerte kjoler.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

2. DENIM

Det mange gleder seg mest til å ta på seg når våren kommer, er olajakken. Og den blir med oss resten av våren og sommeren - den passer jo til alt. Det samme gjelder jeans, denimskjørt og olashorts. Plaggene kan selvfølgelig brukes hver for seg, men det er ekstra kult å kjøre på med dobbel denim!

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

3. STATEMENTT-SKJORTE

En t-skjorte kan brukes til så mangt. Velger du en som gjør litt ut av seg, også kalt en statementt-skjorte, er du langt på vei til et skikkelig kult festivalantrekk. Som oftest er det ikke mer som skal til enn en slik t-skjorte, noen kule smykker, et skjørt og en lekker veske. Bare se på bildet under!

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

4. BOOTS

Høye hæler på festival? Glem det! Her skal man gå rundt og danse fra morgen til kveld, og da er det gode sko som gjelder. Til noen festivaler kan det være lurt å gå for gummistøvler dersom det skulle regne, men du kommer langt med et par boots også. I år er cowboyboots hot, hot, hot, men vi liker også de klassiske bikerboots-ene.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

5. EN LANG, LØS KJOLE

Dette er noe vi sverger til år etter år. Ingenting er bedre enn å bare slenge på seg en lang, løs kjole og så er du klar for dagen. Akkurat dette plagget er perfekt i sommer fordi det er plass til å bevege seg i, samt at den er god og luftig.

LES OGSÅ: 48 grunner til at dette er vårens store trend. Tør du?

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer