Festival-antrekk:

5 plagg som alltid funker på festival

Vi har latt oss inspirere av Coachella-jentene!

FESTIVAL-ANTREKK: Mange kjører ofte litt ekstra på under festivalsesongen, noe som er utrolig kult, men skulle du være i tvil om hva du skal gå for i år, kan du sjekke ut disse festival-klassikerne. FOTO: NTB Scanpix
FESTIVAL-ANTREKK: Mange kjører ofte litt ekstra på under festivalsesongen, noe som er utrolig kult, men skulle du være i tvil om hva du skal gå for i år, kan du sjekke ut disse festival-klassikerne. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april ble den populære festival Coachella sparket i gang. Umiddelbart begynte det å rykke i festival-foten vår, og vi gleder oss stort til alle musikalske hendelser som finner sted denne sommeren.

Her til lands har mange av festivalene virkelig skaffet noen store artister. Til Slottsfjell i Tønsberg kommer First Aid Kit og French Montana, i Stavern finner du Sigrid, Post Malone og Dua Lipa, og på Øya skal blant annet Arctic Monkeys og Kendrick Lamar holde konsert.

Det er ikke lenge igjen til det hele sparkes av, både i inn- og utland. Vi har allerede begynt å tenke på hva vi skal ha på oss under årets festivaler. Mange kjører ofte litt ekstra på under festivalsesongen, noe som er utrolig kult, men skulle du være i tvil om hva du skal gå for i år, kan du sjekke ut disse festival-klassikerne:

LES OGSÅ: Jo, du kan spise hamburger med god samvittighet på festival

1. HATTEN

Prikken over i-en, toppen av kransekaka, kronen på verket - mye kan beskrive dette hodeplagget som gjør comeback hver eneste vår. Spesielt under festivalsesongen. En hatt tilfører antrekket det lille ekstra og kan fint kombineres med alt fra skinnjakker til boheminspirerte kjoler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer