Trender

5 plagg som slanker

Og slik får du optimal effekt!

VELG RIKTIG SNITT - SE DEN STORE FORSKJELLEN: Vanskelig å få klærne til å sitte pent? Her er det full klaff for vår flotte modell, og hemmeligheten ser du lenger ned i saken. Foto: Erik Faukland
VELG RIKTIG SNITT - SE DEN STORE FORSKJELLEN: Vanskelig å få klærne til å sitte pent? Her er det full klaff for vår flotte modell, og hemmeligheten ser du lenger ned i saken. Foto: Erik Faukland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vanskelig å få trendplaggene til å sitte pent? Vel, det handler bare om å velge riktig snitt, og vips så kommer figuren din til sin rett.

I KK Stil har vi kledd opp vår flotte modell i ti ulike nøkkelplagg - med tips og råd om hva som funker best til hennes fasong.

Blazeren

Enten du har på deg jeans eller festkjole er blazeren en trofast venn. Den kler i utgangspunktet de fleste, men det er viktig å gå for et flatterende snitt.

Gå for: En skreddersydd jakke med innsving i livet, gir en fin og smal silhuett. En lys variant er lekkert og feminint, og kan fint brukes over en mørk bukse og topp for en slankende effekt. Men med en kontrastfarget blazer er det fint å holde resten av antrekket i samme tone.

Unngå: En blazer med horisontale linjer vil gjøre at du ser bredere ut enn du er, spesielt om plagget ikke er ettersittende. Om du vil gå for en oversized jakke, bør den helst være ensfarget.

Obs: Unngå at ermene blir for lange, for det kan fort se litt uordentlig ut. Et triks er å brette opp ermene for å vise litt hud.

Den lille sorte

En enkel sort kjole er et sikkert kort på fest, men kan også dresses ned med en blazer eller kardigan, og mørke tette strømper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer