Tiltrekning

5 plagg som vitenskapelig bevist gjør deg mer attraktiv

Gjettet du noen av plaggene på listen?

MER ATTRAKTIV: Carrie Bradshaw elsket både klær og sko, og vitenskapen sier at høye hæler og kroppsnære kjoler er blant plaggene som skal gjøre deg mer attraktiv! Foto: ZUMA Press
MER ATTRAKTIV: Carrie Bradshaw elsket både klær og sko, og vitenskapen sier at høye hæler og kroppsnære kjoler er blant plaggene som skal gjøre deg mer attraktiv! Foto: ZUMA Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når man skal kle seg er det selvfølgelig viktig å ha på seg klær du er komfortabel i. Men dersom du, som resten av vår redaksjon, har lyst til å gjøre et lite eksperiment i nærmeste fremtid, bør du lese videre. Vi kom nemlig over en ganske så morsom sak på den britiske nettsiden WhoWhatWear, som hadde samlet sammen fem forskjellige plagg som visst nok skal gjøre det mer attraktiv. Husk også å sjekke ut hvilket undertøy kjendisgutta syns er mest sexy!

LES OGSÅ: Høstens «must have»: Lave ankelstøvletter

Høye hæler

Denne kommer kanskje ikke som noen overraskelse? Du har sikkert merket at med en gang du tar på deg et par lekre, høye hæler blir holdningen din bedre, og beina dine får en herlig forlenget effekt (sjekk ut denne saken dersom du ønsker den ultimate effekten). Hvem kan vel si nei takk til det? Ifølge en undersøkelse publisert i Archives of Sexual Behaviour, skal også høye hæler gjøre deg mer imøtekommende. 

Og la oss ikke glemme hvor mange fantastiske vakre høye hæler det finnes dere ute? Hvis du som oss, og vår gode venn Carrie Bradshaw, har et aldri så lite «problem» når det kommer til å være litt for glade i sko, så bør du ta en titt lengre ned i saken. Her finner du nemlig skoene som er perfekte til julebordssesongen!

Røde klær

Å bruke farger er kanskje ikke nordmenns sterkeste side, men når vi først gjør det er det bare SÅ fint! Trenger du litt inspirasjon, bør du sjekke ut bloggeren vår Annabel Rosendahl som er fantastisk på å både bruke farger, og å kombinere dem! Rødt er blant sesongens hotteste farger, og hva er vel mer sexy enn en rød kjole? 

The Journal of Personality and Social Pschycology publiserte en artikkel som beviser at menn tiltrekkes av kvinner som har på seg rødt. Skulle man kanskje kikket etter et par røde plagg til denne festsesongen, da? Du finner det lengre ned i saken!

Den lille sorte

Ifølge WhoWhatWear var det ikke akkurat noe vitenskapelig bevis på at den lille sorte kjolen vil gjøre deg mer attraktiv, men de trakk fram et sitat av Elizabeth Hawes: «Fem av fem menn sier de ser to ganger på en kvinne som har på seg en sort kjole.» Altså, det er vel ingen hemmelighet at vi kommer til å få se et par sorte kjoler denne julen, og hvis du ønsker litt ekstra oppmerksomhet, er det kanskje ikke et så dumt valg heller.

LES OGSÅ: Den lille sorte på 7 forskjellige måter

Overdeler uten ermer

Det er kanskje ikke det beste valget nå som det begynner å bli så kaldt, men ifølge en studie fra the University of New South Wales, er visst det å vise armer ganske så attraktivt! Ikke glem denne når sommeren kommer! Og ja, pøs på med lag på lag med klær, og du kan lett ta i bruk en topp uten ermer. 

Dersom dette ikke skulle være noe for deg, kan du alltids testet ut noe vi sverger til; en off shoulder-topp! Disse har både lange og korte ermer, og gir en fin liten touch til antrekket ditt. Vi har funnet noen superfine alternativer lengre ned.

LES OGSÅ: Så mye har ermet å si!

Kroppsnære kjoler

Overrasket? Ikke vi heller. At gutta foretrekker jenter som har tatt på seg en tettsittende kjole, er ikke akkurat banebrytende nyheter. De kroppsnære kjolene kan være helt fantastisk fint, men det er et par ting du bør ha i bakhodet. 

Når en kjole sitter såpass tett inntil kroppen, viser du allerede mye. Derfor kan det være greit å tenke på hvordan kjolen i seg selv er. Har den lange ermer? Korte ermer eller er den stroppeløs? Er den kort eller lang? Å bruke en kroppsnær kjole er allerede sexy i seg selv, og dersom du velger en kjole som enten har dyp utringning eller er stroppeløs, og samtidig veldig kort, kan det fort bli litt for mye av det gode.

En god huskeregel er å velge enten over- eller underdel. Viser du mye over, velger en lengre kjole. Ønsker du å vise litt ben, velg en kjole som dekker litt mer oventil. 

Vi gjør oppmerksom på at Annabel Rosendahl er blant bloggerne AdLINK Media jobber kommersielt med. AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media, som eier KK.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer