Tiltrekning

5 plagg som vitenskapelig bevist gjør deg mer attraktiv

Gjettet du noen av plaggene på listen?

MER ATTRAKTIV: Carrie Bradshaw elsket både klær og sko, og vitenskapen sier at høye hæler og kroppsnære kjoler er blant plaggene som skal gjøre deg mer attraktiv! Foto: ZUMA Press
MER ATTRAKTIV: Carrie Bradshaw elsket både klær og sko, og vitenskapen sier at høye hæler og kroppsnære kjoler er blant plaggene som skal gjøre deg mer attraktiv! Foto: ZUMA Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når man skal kle seg er det selvfølgelig viktig å ha på seg klær du er komfortabel i. Men dersom du, som resten av vår redaksjon, har lyst til å gjøre et lite eksperiment i nærmeste fremtid, bør du lese videre. Vi kom nemlig over en ganske så morsom sak på den britiske nettsiden WhoWhatWear, som hadde samlet sammen fem forskjellige plagg som visst nok skal gjøre det mer attraktiv. Husk også å sjekke ut hvilket undertøy kjendisgutta syns er mest sexy!

LES OGSÅ: Høstens «must have»: Lave ankelstøvletter

Høye hæler

Denne kommer kanskje ikke som noen overraskelse? Du har sikkert merket at med en gang du tar på deg et par lekre, høye hæler blir holdningen din bedre, og beina dine får en herlig forlenget effekt (sjekk ut denne saken dersom du ønsker den ultimate effekten). Hvem kan vel si nei takk til det? Ifølge en undersøkelse publisert i Archives of Sexual Behaviour, skal også høye hæler gjøre deg mer imøtekommende. 

Og la oss ikke glemme hvor mange fantastiske vakre høye hæler det finnes dere ute? Hvis du som oss, og vår gode venn Carrie Bradshaw, har et aldri så lite «problem» når det kommer til å være litt for glade i sko, så bør du ta en titt lengre ned i saken. Her finner du nemlig skoene som er perfekte til julebordssesongen!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer