øyenbryn

5 produkter som gir perfekte bryn

Norske kvinner har anmeldt!

Å lage perfekte øyenbryn krever litt trening, men jobben blir helt klart enklere med noen gode øyenbrynsprodukter.  Foto: Shutterstock / Aleksandra H. Kossowska
Å lage perfekte øyenbryn krever litt trening, men jobben blir helt klart enklere med noen gode øyenbrynsprodukter. Foto: Shutterstock / Aleksandra H. Kossowska Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fyldige, definterte bryn er i vinden som aldri før, og mange av oss har nok forsøkt å gjenskape trenden foran speilet med større og mindre grad av suksess. Å skape perfekte bryn krever kanskje litt trening, men med noen gode øyenbrynsprodukter blir læringskurven straks brattere og jobben mye enklere. 

Talk About Beauty har norske kvinner anmeldt flere titalls øyenbrynsprodukter og her tipser vi deg om hvilke som nå troner på topp 5-listen! 

Brow Artist Plumper fra L’Oréal

Pris: Cirka 129,-
Lover: En øyenbrynsgele i maskaraform som skal forme, fylle ut og farge brynene dine. Ble også kåret til ”Årets budsjettprodukt” i Stellas skjønnhetskåring 2015.
Stjernerangering: 4,7/5

Denne øyenbrynsgelen roses opp i skyene for sin evne til å holde brynene pent på plass hele dagen og kvinnene forteller at produktet virkelig får brynene til å se fyldigere ut. Flere uttaler at det er et av deres favorittprodukter og trekker også frem den gode prisen som et stort pluss. Dette er en av mine favoritter! Setter brynene på plass og har en nydelig farge som gir det lille ekstra. Kosten er liten, noe som gjør den enkel å påføre, i tillegg til at prisen er veldig god, forteller en av kvinnene, mens en annen skriver: Denne er helt fantastisk! Jeg har mange tomrom i brynene og denne får det virkelig til å se ut som jeg har mer hår. Den inneholder også fibre som gir fylde til brynene.

Les alle anmeldelsene her

LES OGSÅ: Anmeld tre skjønnhetsprodukter du har testet og vær med i trekningen av en valgfri foundation og maskara! 

Dip Brow Pomade fra Anastasia
Pris: Cirka 255,-
Lover: En øyenbrynsfarge som skal være vannfast og perfekt til å skulptere, definere og skape vakre øyenbryn som holder hele dagen. Produktet har en klumpfri, kremete formel som skal gli lett på huden og feste seg raskt til brynene. 
Stjernerangering: 4,7/5

Mange av kvinnene som har anmeldt dette produktet, forteller at de elsker den og at det er en soleklar øyenbrynsfavoritt. I anmeldelsene står det at den er enkel å forme brynene med, at resultatet blir naturlig og at den holder hele dagen. I tillegg nevnes det at den er veldig drøy i bruk og at man enkelt kan bygge opp fargen dersom man fortrekker et mer dramatisk uttrykk. Et helt fantastisk brynprodukt! Den holder brynene på plass hele dagen og er drøy i bruk. I tillegg kan man med denne enkelt velge å lage naturlige bryn eller mer dramatiske, står det i en av anmeldelsene, mens en annen forteller: Gir en veldig naturlig look, superenkel å påføre og holder hele dagen! Litt dyr, men så absolutt verdt det!

Les alle anmeldelsene her

LES OGSÅ: Solpudderne norske kvinner elsker!

Eye Brow Kit Set For Everyone fra NYX
Pris:
Lover: Et øyenbrynssett bestående av fire ulike farger som kan blandes eller brukes hver for seg. Skal passe til alle og inneholder i tillegg en øyenbrynskost, børste og tre ulike stensiler for å kunne skape den perfekte øyenbrynsformen. 
Stjernerangering: 4,7/5

I anmeldelsene av dette øyenbrynssettet, står det at man her får alt man trenger for å skape vakre bryn og at fargene passer til alle, akkurat som lovet. Videre nevnes det at man enkelt kan mikse fargene og tilpasse dem til egen øyenbrynsfarge, samt at flere forteller at de syns de får mye for pengene i dette produktet. Denne har jeg brukt i flere år. Det er mye produkt, så man får virkelig mye for pengene. Veldig bra at det er tre farger slik at man kan blande eller bruke dem hver for seg, skriver en fornøyd bruker, mens en annen forteller: Alt man trenger for perfekte bryn! Stensiler og mange farger slik at man kan enkelt mikse til sin perfekte farge.

Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: Norske kvinner har talt: Dette er de beste maskaraene!

Brow Collection fra glóMinerals
Pris: Cirka 445,-
Lover: Et øyenbrynssett som inneholder alle verktøyene du trenger for å skulle kunne forme brynene dine perfekt. Består av to brynsfarger, en highlighter og en voks. 
Stjernerangering: 4,6/5

Kvinnene som har anmeldt dette kittet, skriver at de syns det er veldig praktisk da alt man trenger for å skape perfekte bryn følger med og at de syns det er svært god kvalitet på alle produktene. Videre nevnes det at fargene passer godt til både mørke og lyse og at man enkelt får et pent, naturlig resultat. Utrolig bra sammensatt og praktisk kit! Gir et veldig fint og naturlig resultat, står det i en av anmeldelsene, mens en annen forteller: Selv om prisen er litt stiv, får du her med alt du trenger for perfekte bryn: Farge, voks, highligter, pinsett og maler for perfekt form. Digger den!

Les alle anmeldelsene her

LES OGSÅ: Foundation-vinnerne norske kvinner elsker!

Anastasia Brow Wiz (øyenbrynsblyant)
Pris: Cirka 235,-
Lover: Å fylle i sparsommelige øyenbryn på en naturlig måte. Den ultrafine pennespissen skal hjelpe deg å komme til selv de minste hårstråene og hårløse flekkene. Pennen behøver aldri spisses. 
Stjernerangering: 4,6/5

Nesten alle kvinnene som har anmeldt denne øyenbrynspennen, gir den fem av fem stjerner på kvalitet og forteller at det er den beste de noen sinne har prøvd. Spesielt nevner de at den er veldig lett å jobbe med, gir godt med fylde til brynene og holder seg fin hele dagen. Jeg sverger til denne! Superlett å jobbe med, holder seg like fin hele dagen og det ser helt naturlig ut, står det i en av anmeldelsene, i en annen står det: Elsker Anastasia sin Brow Wiz! Den gir et naturlig resultat og gjør det lett å tegne opp brynene, mens en tredje anmelder skriver: Definitivt den beste brynspennen!. 

Les alle anmeldelsene her

Saken er et redaksjonelt samarbeid med Talkaboutbeauty.no. 

Om TAB
Talk About Beauty er en norsk, uavhengig nettside hvor forbrukerne selv skriver/legger inn anmeldelser av sminke- og skjønnhetsprodukter de bruker og tester.  Cirka 3600 ulike produkter er anmeldt og brukerne har lagt inn rundt 13 000 anmeldelser. Formålet med nettsiden er å gjøre det lettere for forbrukere å finne frem til de beste produktene som markedet har å tilby.

Produktene som blir omtalt på KK.no har generelt fått minst 4,3 av 5 stjerner på anmeldelsesrankingen, og produktet skal ha minst 8-10 anmeldelser fra ulike personer/testere. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer