Sminkekoster

5 sminkekoster du bør prøve - over 60 er anmeldt!

Sjekk hvilke som er norske kvinners favoritter.

Å legge makeup med gode sminkekoster, kan faktisk være avgjørende for hvor fornøyd du blir med resultatet. Foto: Shutterstock / gresei
Å legge makeup med gode sminkekoster, kan faktisk være avgjørende for hvor fornøyd du blir med resultatet. Foto: Shutterstock / gresei Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å legge perfekt makeup, handler ikke bare om produktet du skal påføre, men også om børsten du legger det med. Det er store kvalitetsforskjeller på sminkekoster og det gjelder å ikke kaste bort penger på de som røyter, som suger til seg produkt og som etterlater streker på huden. 

Talk About Beauty har norske kvinner anmeldt over 60 ulike sminkekoster og her tipser vi deg om fem ulike foundation- og pudderbørster som har fått strålende anmeldelser. 

LES OGSÅ: 10 budsjett-vennlige skjønnhetsprodukter norske kvinner elsker

1. Custom Coverage Buffing Brush fra Eco Tools
Pris: Cirka 99,-
Lover: En børste som skal være perfekt til å påføre foundation og pudder. Skal fordele produktet jevnt over ansiktet og gi et perfekt resultat. Lagd av resirkuleringsbart materiale. 
Stjernerangering: 4,9/5

Kvinnene som har anmeldt denne sminkekosten, forteller at de elsker den fordi den er myk, fordi den er lett å jobbe med og fordi den ikke røyter. I tillegg nevner flere at det er et stort pluss at den er laget av miljøvennlig materiale og at prisen er så lav. «Elsker Eco Tools! Miljøvennlige og kjempemyke koster til en flott pris. Anbefales!», skriver en, mens det i en annen anmeldelse står: «En myk og deilig kost som er perfekt å påføre foundation med. Røyter ikke og får et stort pluss for den lave prisen!» Les alle anmeldelsene her.

2. Expert Face Brush fra Real Techniques
Pris: Cirka 139,-
Lover: En bred kost med ekstra hold som skal gi den perfekte blending og påføring av flytende krem og foundation. Laget av syntetiske fiber og skal være 100 % dyrevennlig. 
Stjernerangering: 4,8/5

Hele 77 kvinner har anmeldt denne sminkekosten, og flertallet forteller at de rett og slett elsker den. I anmeldelsene står det at kosten er perfekt til å påføre foundation, at resultatet blir jevnt og at busten er myk. I tillegg nevner de at den ikke røyter og har en god pris. «En av de beste kostene til å blende ut foundation med – uansett om den (foundationen) har tykk eller tynn konsistens. Har hatt min i 2 år nå, vasker den hver uke, men fortsatt ingen røyting. Veldig fornøyd!», skriver en av kvinnene, mens en annen forteller: «En supergod kost! Denne er perfekt å påføre foundation med og man får en fin finish. Prisen er også super». Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: Norske kvinner har talt: Dette er de beste maskaraene

3. Blush Brush fra Real Techniques
Pris: Cirka 159,- 
Lover: En kost for feilfri påføring av rouge. Busten er laget av syntetiske fiber og er 100 % dyrevennlig. 
Stjernerangering: 4,7/5

Enda en av børsten til Real Techniques er på topp 5-listen og kvinnene forteller nok en gang at de elsker børstene fra dette merket. I anmeldelsene står det at den er perfekt til å påføre rouge, men også at den fint kan brukes til solpudder. Kvinnen skriver at busten er myk, at den ikke røyter og at den er lett å jobbe med. «Dette er en av mine favorittkoster! Den røyter ikke og er utrolig myk. Jeg liker veldig godt å bruke den til både blush og pudder», skriver en av anmelderne, mens en annen forteller: «Kjempegod kost til både blush, bronzer og highlighter. Den er myk og lett å jobbe med. En av mine must have-koster!». Les alle anmeldelsene her.

4. Pink Blender fra Beauty Blender
Pris: Cirka 219,-
Lover: En applikasjonssvamp som med sin spesielle fasong skal gjøre det enkelt å nå vanskelige områder i ansiktet og etterlate huden jevn og dekkende. Skal være ideell å bruke til påføring av foundation.
Stjernerangering: 4,6/5

Denne sminkesvampen roses opp i skyene av de 39 kvinnene som har anmeldt den på Talk About Beauty og de forteller at det er det perfektet redskapet å legge foundation med. Produktet hevder å nå vanskelig områder i ansiktet, noe kvinnene kan bekrefte at den gjør, og de forteller at resultatet blir feilfritt. «Fantastisk bra, og et must for å unngå skjolder! Prisen er litt stiv, men jeg har hatt min i flere år og den er fortsatt like fin. Med regelmessig vask varer den veldig lenge, så det er en god investering», står det i en av anmeldelsene, mens en annen kvinne skriver: «Etter første gang jeg brukte beauty blenderen, tenkte jeg "hvorfor har jeg ikke brukt denne før?!". Den er helt fantastisk! Resultatet blir så fint!» Les alle anmeldelsen her.

LES OGSÅ: Seks concealere som dekker mørke ringer

LES OGSÅ: Åtte eyelinere som holder det de lover

5. Maximum Coverage Face Brush fra Bare Escentuals
Pris: Cirka 319,-
Lover: En ansiktskost laget av myke, syntetiske hår som skal gjøre det lett å legge en heldekkende, feilfri sminke. Skal gi en presis påføring. 
Stjernerangering: 4,5/5

En annen foundation-kost som har fått strålende anmeldelser, er denne fra Bare Escentuals. Kvinnen forteller at busten er myk, at man får god kontroll over påføringen og at den gjør det lett å blende produktet inn i huden. «Denne børsten er så fin. Den mister ikke hår og den sitter godt i hånda slik at man får god kontroll. Helt super!», forteller en av kvinnene, mens en annen skriver: «En myk foundation-kost som gjør det lett å legge perfekt makeup. Røyter ikke, stjeler ikke produkt og resultatet blir flawless og naturlig». Les alle anmeldelsene her

Saken er et redaksjonelt samarbeid med Talkaboutbeauty.no. 
 
Om TAB:
Talk About Beauty er en norsk, uavhengig nettside hvor forbrukerne selv skriver/legger inn anmeldelser av sminke- og skjønnhetsprodukter de bruker og tester.  Cirka 3600 ulike produkter er anmeldt og brukerne har lagt inn rundt 13 000 anmeldelser. Formålet med nettsiden er å gjøre det lettere for forbrukere å finne frem til de beste produktene som markedet har å tilby.

Produktene som blir omtalt på KK.no har generelt fått minst 4,3 av 5 stjerner på anmeldelsesrankingen, og produktet skal ha minst 8-10 anmeldelser fra ulike personer/testere. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer