ANTREKK PÅ INSTAGRAM: Vi har funnet litt inspirasjon til deg! Foto: Scanpix
ANTREKK PÅ INSTAGRAM: Vi har funnet litt inspirasjon til deg! Foto: Scanpix Vis mer

Antrekk Instagram:

5 sommerantrekk vi har funnet på Instagram

La deg inspirere!

Publisert

Trenger du litt inspirasjon i sommervarmen? Er du på utkikk etter å prøve ut noen nye plagg og trender? Da har du kommet til rett sted.

Vi har nemlig tatt en runde på Instagram og samlet opp plagg og tilbehør vi ser ekstremt mye av om dagen, eller trender vi ønsker å teste ut. Kommer du til å gjøre det?

LES OGSÅ. Dette har hertuginne Kates dåpsantrekk til felles - utenom fargepaletten

HOWDY, COWBOY!

Cowboy-looken kommer du garantert til å se mye av til høsten, men allerede nå har den startet. Flere moteprofiler har fått tak i et par trendy cowboyboots og bruker dem gjerne sammen med denimskjørt, slik danske Emili Sindlev viser her.

COWBOYBOOTS: Hvite (kr, 3930, Ganni). Svarte (kr 999, Mango). Slangemønster (kr 699, Zara).
COWBOYBOOTS: Hvite (kr, 3930, Ganni). Svarte (kr 999, Mango). Slangemønster (kr 699, Zara). Vis mer

PERLEVESKEN

Det kryr av perlebesatte vesker overalt nå. Det hele begynte med en lekker variant fra Shrimps, men nå finner du varianter i forskjellige høyder, former og farger. Dette gir definitivt antrekket ditt det lille ekstra.

LES OGSÅ: Beyonce overrasket i skandinavisk design

PERLEVESKER: Svart (kr 349, Zara). Lilla (kr 699, Mango). Hvit (kr 699, Mango).
PERLEVESKER: Svart (kr 349, Zara). Lilla (kr 699, Mango). Hvit (kr 699, Mango). Vis mer

OMBRÉ

Nylig kom vi over et bilde som fikk oss hekta på batikk igjen, og nå har to italienske damer ved navn Gilda Ambrosio og Giorgia Tordini skapt de kuleste ombré-plaggene gjennom merket sitt The Attico. Kjolene, som vi er spesielt glad i, er svindyre, så vi håper kjedebutikkene legger merke til det kule printet og gir oss noe litt mer budsjettvennlig!

IKKE GLEM MAXISKJØRTET

Vi har vært så fullstendig opphengt i lange, luftige kjoler at vi hadde helt glemt bort de lekre maxiskjørtene. Takket være norske Sunniva Hartgen ble vi minnet på hvor fint det er om sommeren. Disse kan fint styles med et par høye hæler eller sammen med sandaler, som Hartgen gjør her.

MAXISKJØRT: Til venstre (kr 3000, FWSS). I midten (kr 1300, Samsøe & Samsøe via Boozt.com). Til høyre (kr 1899, Birgitte Herskind via Boozt.com).
MAXISKJØRT: Til venstre (kr 3000, FWSS). I midten (kr 1300, Samsøe & Samsøe via Boozt.com). Til høyre (kr 1899, Birgitte Herskind via Boozt.com). Vis mer

KJOLE OVER JEANS

Dette stylingtrikset blir vi aldri lei, og under kan du se hvordan norske Tine Andrea Lauvli styler sin kjole over et par jeans. Her har moteprofilen til og med tatt i bruk det gode, gamle stappetrikset - noe som gir looken en enda mer interessant touch.

LES OGSÅ:17 plagg som ser dyrere ut enn de er

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer