Kate Middleton

5 stiltriks du kan lære av Kate Middleton (32)

Gjør at kjolen sitter som et skudd!

KATE MIDDLETON: Snitt, knelengder, bruk av tilbehør, kunsten å balansere en klft - ja, det er mye vi kan lære av hertuginne Kates klesstil. Foto: All Over Press
KATE MIDDLETON: Snitt, knelengder, bruk av tilbehør, kunsten å balansere en klft - ja, det er mye vi kan lære av hertuginne Kates klesstil. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Hertuginne Kate Middelton (32) er kjent for sin klassiske stil, og er alltid velkledd og elegant. Nå er hun gravid med sitt andre barn, og har termin i april, men foreløpig er det ikke mye mage å se.

Hun har blitt kåret til verdens best kledde kvinne flere ganger, og har fått mye ros for å jåle ned i rimelige klær og smykker fra kjedebutikker.

Hun er også flink til å fremheve figuren, og velger alltid flatterende snitt, lengder og materialer, som vi alle kan lære litt av.

1. Kler fram midjen

Er det èn ting Kate kan, så er det å kle seg slik at midjen synes. Hun går ofte for kjoler med innsving eller bånd som markerer livet.

Se bare på den nydelige kjolen hun hadde på seg under en veldedighetsmiddag på Metropolitan Museum of Modern Art i New York nylig, der hun og Prins William er på offisielt besøk for tiden.

Den mørkegrønne kjolen er designet av britiske Jenny Peckham, og er en Kate har brukt ved tidligere anledninger også.

V-skjæringen på kjolen gjør henne også langstrakt og flott, og siden den gjør mye ut av seg, skaper kjolens halvlange armer en fin balanse som kler hertigunnen svært godt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer