Stylingtriks:

5 stylingtriks du kan lære av disse norske motebloggerne

Her er det masse inspirasjon å hente!

STYLINGTRIKS: Du bør absolutt sjekke ut Instagram-kontoen til disse damene. FOTO: NTB Scanpix
STYLINGTRIKS: Du bør absolutt sjekke ut Instagram-kontoen til disse damene. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når det er så mørkt ute at du nesten ikke kan se ditt eget klesskap når du står opp om morgenen, gjør at lysten til å sette sammen kule antrekk ikke alltid er på topp. Da er det bra vi kan ta en titt innom Instagram og sitte igjen med haugevis av inspirasjon.

Nå som vi går inn i et nytt år, ønsker vi å prøve ut nye antrekk, trender, farger og kombinasjoner. Derfor har vi hentet inspirasjon fra flere av de flinke motebloggerne vi har her til lands. Vi har tatt en titt på hvilke stylingtriks de har tatt i bruk den siste tiden, og i 2018 har vi tenkt til å prøve dem ut selv.

LES OGSÅ: Skissene av Meghan Markles brudekjole er avslørt

BLAZEREN

Se hvordan Tine Andrea har stappet blazere ned i sine lyse jeans og kombinert den med en sort pologenser under.

SKJERFET

Når kulden ikke lenger er så bitende, kan du gjøre som Darja Barannik og legger skjerfet over den ene skulderen og feste det med et belte i livet. Utenpå jakken din!

HÅRBØYLEN

Den siste tiden har vi sett denne hårbøylen Linn Seljeset har på seg fra Cindy Roe overalt. Det kommer sikkert til å komme flere varianter i året som kommer.

LES OGSÅ: Disse merkene har vi vært mest nysgjerrige på i 2017

GRÅ JEANS

Det har som oftest gått i sort og blått på jeans-fronten den siste tiden, men nå har vi fått øynene opp for den grå varianten! Bare se på disse mørke jeansene Celine Aagaard har på seg her.

HÅRPYNT

Det er ingen tvil om at håret skal pyntes denne sesongen. Nina Sandbech har her valgt en variant som fint kan brukes til hverdag og fest.

LES OGSÅ: 23 fantastiske plagg vi har funnet på salget

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer