øyenbryn

5 vanlige øyebryntabber

Kan ta flere måneder før de er «tilbake til normalen».

PERFEKTE ØYENBRYN: Visste du at brynene burde få vokse ut i to måneder før du napper dem?
PERFEKTE ØYENBRYN: Visste du at brynene burde få vokse ut i to måneder før du napper dem? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Noen ganger matcher de ikke, andre ganger blir de for tynne, og de kan til og med ende opp for langt unna hverandre.

Hvorfor skal det være så vanskelig?

For å hjelpe deg litt på vei, har vi laget en liste med fem vanlige «feil» mange av oss gjør når vi napper - og selvfølgelig, råd for hvordan du unngår å gjøre dem igjen og igjen.

LES OGSÅ: Er det greit å bruke dagkrem om natten?

1. Du overnapper

Du begynner forsiktig, ett hår av gangen, men plutselig begynner du å dra med deg store mengder bryn og til slutt sitter du igjen med ganske så tynne bryn.

Dersom du har overnappede bryn, bør du ifølge Rachelle Blanco, som er øyebrynspesialist og makeup-artist, la brynene vokse i to måneder.

Blanco forteller til skjønnhetsnettstedet Byrdie.com at du etter dette aller helst bør oppsøke en profesjonell som så kan forme brynene for deg.

Brynstylisten vil så lage en form på brynene som passer ansikt ditt. Hvis det er hår som vokser og blir lange, kan du enkelt nappe disse, men vær forsiktig så du ikke overnapper igjen. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer