Hår:

5 vanlige rettetang-tabber du bør unngå

Retter du ofte håret? Da er det ekstra viktig å beskytte det mot varmen.

RETTETANG: Vi har selv gått i (minst) tre av fellene på denne listen... FOTO: NTB
RETTETANG: Vi har selv gått i (minst) tre av fellene på denne listen... FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Helt siden stilikonet Cher rocket sitt superlange, superglatte hår på 70-tallet har «Cher hair» vært en del av motebildet.

Stjerner som Kim Kardashian (og forøvrig alle de andre Kardashian-søstrene) og Sandra Bullock har kastet seg på den tidløse trenden; det er noe med denne looken som liksom aldri slår feil, og den passer like godt til en kjole på fest som en lat søndag i joggebukse.

Men så er det nå en gang sånn at selv om rettetangen er manges beste venn, så er den en av håret sine verste fiender. Når alt kommer til alt så klemmer og drar vi i håret vårt med et jern som er varmt nok til å steke pizza ...

Under finner du de vanligste tabbene vi begår når vi retter ut håret – og svar på hva du bør gjøre i stedet. Takk oss senere!

1. Du har på altfor høy temperatur

Vi har gått i denne fellen flere ganger enn vi tør å innrømme; du står ti minutter for lenge i dusjen og har plutselig litt dårlig tid, og da føles det ut som det gårmye fortere hvis man bare skrur opp gradene på rettetangen...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer