Mote:

6 basisplagg du må ha i klesskapet!

Og slik kan du bruke dem hver for seg og sammen!

BASISPLAGG: Noen ganger trenger du faktisk bare de enkleste plaggene for å få til et kult antrekk. Foto: Scanpix
BASISPLAGG: Noen ganger trenger du faktisk bare de enkleste plaggene for å få til et kult antrekk. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Vi har alle hatt dager hvor vi ikke aner hva vi skal ha på oss, til tross for at klesskapet er stappfullt. Problemet ligger ofte i at man mangler inspirasjon - spesielt nå som det er så mørkt og kaldt ute!

Vi har derfor plukket ut seks basisplagg som er et «must» i klesskapet. Under kan du lese om hvordan du enkelt kan style basisplaggene, eller kombinere dem med hverandre!

1. Sneakers

Sneakers kan brukes til alt! Enten det er til et par jeans og en behagelig genser, eller om du kombinerer dem med en dress.

Bytter du ut jeansen med kjole eller et skjørt, får du et mer pyntet antrekk. Det vil passe fint til både jobb og lunsj med venninner. Fullfør antrekket med et par tykke strømpebukser så er du også klar for vinterkulda.

LES OGSÅ: Sjekk ut disse godbitene fra januarsalget!

Så, hvilke type sneakers velger du? Vil du gå for den enklere varianten eller ser du etter noe som gjør litt mer ut av seg?

Enkle sneakers er en sikkker vinner og passer til så mange forskjellige antrekk. Både «Stan Smiths» fra Adidas, «Old Skool» fra Vans eller «Air Force 1» fra Nike kan være eksempler på de enkle modellene. Disse skiller seg litt ut fra de trendy, chunky variantene vi så mye av i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer