Concealer

6 concealere som dekker mørke ringer under øynene

Over 90 produkter er testet. Her er favorittene!

Selv de mørkeste ringer kan skjules med en god concealer – det gjelder bare å vite hvilke det er!  Foto: Shutterstock / KULISH VIKTORIIA
Selv de mørkeste ringer kan skjules med en god concealer – det gjelder bare å vite hvilke det er! Foto: Shutterstock / KULISH VIKTORIIA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange av oss sliter med mørke ringer under øyene og årsaken til det kan være så mangt – alt fra lite søvn og mye stress til aldring og arv. Uansett hva grunnen er, kan heldigvis de uvelkomne ringene dekkes, men hvor godt du får tryllet dem vekk er avhengig av hvor god concealer du har.

Kosmetikkmarkedet byr på utallige varianter, men det er ikke alltid like lett å vite hvilke som er de beste og hvilken du burde kjøpe. På Talk About Beauty har norske kvinner anmeldt over 90 concealere og her oppsummerer vi hvilke som nå troner på toppen.

LES OGSÅ: Her er foundation-vinnerne norske kvinner elsker

Plass 1. Touche Eclat Radiant Touch fra YSL
Pris: Cirka 319,-
Lover: Denne klassikeren fra YSL skal fange opp lys, jage bort trøtthetstegn og jevne ut feil. Skal blant annet fjerne skygger under øynene, på siden av nesen og rundt munnen. Passer for alle hudtyper og er dermatologisk testet.
Stjernerangering: 4,2/5

Kvinnene som har anmeldt dette produktet, forteller at den ikke dekker mørke ringer spesielt godt, men på tross av det er den tatt med i guiden fordi det i anmeldelsene står at den er fantastisk til å lysne opp ønskede deler av ansiktet og at den gir en flott glød. Kvinnene hevder den er perfekt for deg som ikke har for mye å dekke, men som hovedsakelig ønsker å se litt mer opplagt ut. «Et fantastisk produkt! Bruker den som en highlighter og den er som en drøm. Holder hele dagen, samtidig som den er drøy i bruk», står det i en av anmeldelsene, mens det i en annen står: «Fantastisk concealer, bruker den hver dag. Lett å jobbe med og er drøy i bruk». Les alle anmeldelsene her.

Plass 2. True Match Concealer fra L’Oréal
Pris: Cirka 109,-
Lover: En flytende concealer som skal dekke urenheter, store porer, rødheter og sprengte blodkar. Skal jevne ut hudtonen og gi optimal dekning.
Stjernerangering: 4,4/5

Kvinnene som har anmeldt denne concealeren forteller at den dekker mørke ringer godt, samtidig som den er perfekt å bruke som highlighter. I tillegg nevnes det at den er lett å blende ut, at den holder hele dagen og er drøy i bruk. «En god concealer som føles lett på huden hele dagen. Utrolig fin å bruke under øynene til å dekke mørke ringer. Sitter hele dagen og er veldig drøy i bruk», står det i en av anmeldelsene, mens det i en annen står: «Elsker denne! Bra dekkevne og holder hele dagen!». Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: Over 100 maskaraer er anmeldt – dette er topp 10!

Plass 3. AMC Cream Concealer fra Inglot
Pris: 160,-
Lover: Skal med bruk av pigmenter og lys gi perfekt dekkevne. Kan brukes i hele ansiktet og inneholder de pleiende vitaminene A og E. Anbefales ikke til veldig fet hud.
Stjernerangering: 4,6/5

Denne concealeren har fått strålende anmeldelser og kvinnene forteller at den dekker utrolig godt. Det nevnes også at den er lett å blende inn i huden og at den holder hele dagen. Flere forteller at de rett og slett elsker dette produktet og at de anbefaler det videre til andre. «Elsker konsistensen på denne. Den blender seg godt inn i huden, holder hele dagen og har veldig bra dekkevne», skriver en fornøyd bruker, mens en annen forteller: «Denne er superdekkende! Den er oljebasert, så jeg synes den er bra å bruke på røde og tørre områder – f.eks når man har hatt en kvise, eller rundt nesen. Denne er en av de bedre og man kan ta på ganske mye av uten at resultatet blir kakete». Les alle anmeldelsene her.

Plass 4. gloConcealer Under Eye fra glóMinerals
Pris: Cirka 295,-
Lover: Skal dekke mørke ringer under øyene samtidig som den tilfører fukt og næring (egner seg defor ikke til å dekke kviser og andre urenheter). Skal gi et våkent blikk og kommer med to fargenyanser slik at du har en til sommeren og en til vinteren.
Stjernerangering: 4,8/5

Denne concealeren er en stor favoritt og kvinnene som har anmeldt produktet forteller at den dekker godt og smelter lett inn i huden. «Elsker denne! Bruker den under øynene hver eneste dag og den dekker perfekt uten at det ser unaturlig ut. Den creaser heller ikke», forteller en av anmelderne, en annen skriver: «Utrolig god concealer som dekker veldig bra», mens en tredje sier at det er hennes absolutte favoritt. Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: 8 eyelinere som holder det de lover

Plass 5. Natural Finish Cream Concealer fra Shiseido
Pris: Cirka 315,-
Lover: En naturlig concealer som skal gi et jevnt og fint resultat. Skal være vannfast og dermatologisk testet, samt testet av øyelege.
Stjernerangering: 4,9/5

Concealeren fra Shiseido får fem av fem stjerner på kvalitet fra alle kvinnene som har anmeldt den og de forteller at det er deres favoritt concealer fordi den virkelig dekker mørke ringer og urenheter, samt sitter hele dagen. «Veldig fornøyd med denne concealeren! Dekker godt og gir en fin glød», forteller en forbruker, mens en annen skriver: «Dette er den beste concealeren – den aller beste! Den dekker utrolig godt, holder hele dagen og man ser ikke oversminket ut». Les alle anmeldelsene her.

Plass 6. Under Eye Concealer fra Inglot
Pris: 160,-
Lover: En duftfri og lett concealer som skal dekke mørke ringer og poser, samtidig som den skal være fuktighetsbevarende. Skal også kunne brukes i resten av ansiktet for å dekke urenheter, rødheter og arr.
Stjernerangering: 5/5

Dette er den best anmeldte concealeren og har fått full pott på både pris og produkttilfredshet av alle kvinnene som har anmeldt den. Det fortelles at concealeren er tyntflytende og derfor føles lett på huden og ser naturlig ut, samtidig som den dekker godt. I tillegg nevnes det at den holder hele dagen. «Veldig fornøyd med denne concealeren! Et must i sminkepungen da jeg har veldig mørke ringer under øynene», skriver en fornøyd bruker, mens en annen forteller: «Jeg bruker den både til å lysne ringer under øyene, men også til å dekke rødheter i ansiktet. Gjerne rundt nese og munn da jeg har perioral dermatitt i perioder. Den sitter lenge på uten å kake seg». Les alle anmeldelsene her.

Saken er et redaksjonelt samarbeid med Talkaboutbeauty.no. 

Om TAB
Talk About Beauty er en norsk, uavhengig nettside hvor forbrukerne selv skriver/legger inn anmeldelser av sminke- og skjønnhetsprodukter de bruker og tester.  Cirka 3600 ulike produkter er anmeldt og brukerne har lagt inn rundt 13 000 anmeldelser. Formålet med nettsiden er å gjøre det lettere for forbrukere å finne frem til de beste produktene som markedet har å tilby.

Produktene som blir omtalt på KK.no har generelt fått minst 4,3 av 5 stjerner på anmeldelsesrankingen, og produktet skal ha minst 8-10 anmeldelser fra ulike personer/testere. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer