Halloween-kostyme:

6 Halloween-kostymer for den moteinteresserte

Det spørs om vi må bytte seks ganger iløpet av kvelden ...

ÅRETS HALLOWEEN-KOSTYME? Du må ikke kle deg ut som et spøkelse på Halloween-fest. Hva med å la seg inspirere av de hotte Sex and the City-damene? FOTO: Scanpix
ÅRETS HALLOWEEN-KOSTYME? Du må ikke kle deg ut som et spøkelse på Halloween-fest. Hva med å la seg inspirere av de hotte Sex and the City-damene? FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Nei, man må ikke kle seg ut som en heks, en sexy sykepleier eller et gresskar når man skal på Halloween-fest (psst: kjenner du igjen disse kjendisene i sine Halloween-antrekk?). Selv om det er en nokså skummel dag, behøver ikke kostymet være spesielt skummelt. Du kan faktisk kle deg ut som noen du beundrer eller finne et kostyme som gjenspeiler noe du er interessert i. For eksempel mote!

Det er alltid en utfordring å finne antrekk, men som oftest kan du faktisk finne flere hengende i ditt eget klesskap! Du må bare sette sammen de rette plaggene og tilbehøret. Men skal det hele virkelig bli et mesterverk, er det ikke dumt å ta seg en tur på shopping heller. Under finner du seks Halloween-kostymer for deg som er moteinteressert!

LES OGSÅ: Kjenner du igjen Heidi Klum (44) her?

AUDREY HEPBURN

Her har du et godt eksempel på et kostyme som du muligens allerede eier! For denne klassikeren er ikke vanskelig å gjennomføre. Alt du trenger er den lille sorte, litt eyeliner, hansker og pumps. Selvfølgelig gjør det seg også med litt perler - det var jo slik Hepburn gikk kledd i den legendariske filmen «Breakfast at Tiffany's»!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer