Inspirasjon

6 Instagram-profiler vi henter inspirasjon fra nå

Disse mote- og skjønnhetsprofilene klikker vi stadig vekk innom på Instagram.

MASSE INSPIRASJON: Camille Charriere er blant dem som inspirerer oss. Foto. Skjermdump fra Instagram
MASSE INSPIRASJON: Camille Charriere er blant dem som inspirerer oss. Foto. Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Instagram kan brukes til så mangt. Noen bruker den som sin egen fotobok og laster opp minner fra både nåtid og gode, gamle minner, mens andre leter frem inspirasjon eller ser på artige videoer.

Alt du trenger er maling, bakepulver og en pensel eller to for å få vasen din til å se ut som nydelig, vintage keramikk. Vis mer

Eller kanskje en kombinasjon av alle? Ja, det stemmer nok. Vi scroller oss gjennom masse forskjellig på Instagram som ender med både latter og ny inspirasjon. Denne gangen har vi fokusert på sistnevnte.

Vi har nemlig hentet frem noen Instagram-kontoer som har inspirert oss på mote- og skjønnhetsfronten. Kanskje finner du en ny konto å følge?

Aysha Sow

Denne influenseren holder til i New York og legger ut både mote- og skjønnhetsinnhold. Akkurat nå har vi hengt oss spesielt opp i skjønnhetsdelen ved det hele. Aysha Sow går gjerne for en naturlig look - noe vi elsker - men kan også spe på med en liten liner og noe hakket mer rosa lepper. Det skal vi teste ut nå!

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Karoline Dall

På Instagram-profilen til danske Karoline Dall ser vi at hun kaller seg selv en «impacter». Er dette den nye versjonen av influenser? Det er ingen tvil om at Karoline kan påvirke både det ene og det andre. Hun har blant annet fått oss til å få øynene opp for lilla, samt å se etter litt andre blazere enn bare de som er svarte og beige. I tillegg er hun en utrolig dyktig kunster og lager superfreshe malerier i sterke farger.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Sophie Khanh

Hvis du leter etter enkle, men superkule antrekk, er Sophie Khanh din kvinne! Vi elsker hvordan hun tar enkle plagg og setter sammen antrekk vi har lyst til å bruke med en eneste gang. Ofte topper hun dette med lekre smykker i gull. En sikker vinner!

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Emilie Tømmerbeg

Norske Emilie Tømmerberg er også blant de influenserne som byr på både mote og skjønnhet. Selv om festsesongen vi nå beveger oss inn i kanskje ikke blir like feststemt som den pleier å være, så kommer vi fortsatt til å teste ut rød leppestift og glødende hud ala Emilie Tømmerberg.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Camille Charriere

Hvorfor ikke matche både interiør og tilbehør? Den franske moteprofilen Camille Charriere har nylig lagt ut en del Instagram-bilder hvor hun har matchet kjolen sin med en stol, genseren med en veske og kardiganen sammen med en topp. En gøyal touch i en ellers grå novembermåned!

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Marie Jedig

Den danske influenseren Marie Jedig har virkelig omfavnet krage-trenden. Hun har også fått øynene opp for bereten. Det finnes nemlig et hav med bilder av henne iført dette på Instagram. Kanskje dette er det neste vi skal teste ut?

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer