Jobbantrekk:

6 måter å oppdatere jobbantrekkene på

Er du klar for å ta i bruk en deilig, grønn dress?

JOBBANTREKK: Så enkelt kan det gjøres! Både skjorten og skjørtet er forholdsvis enkle, men har kule detaljer som gjør at det skiller seg ut. FOTO: NTB Scanpix
JOBBANTREKK: Så enkelt kan det gjøres! Både skjorten og skjørtet er forholdsvis enkle, men har kule detaljer som gjør at det skiller seg ut. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Blazeren, dressbuksen og blyantskjørtet er for mange plagg som hører en jobbgarderobe til. De er sofistikerte og enkle, og har lenge blitt forbundet med nettopp med jobb.

Men det er nok mange som synes det fort kan bli litt kjedelig i lengden. Spesielt hvis du har en jobb som faktisk krever antrekk som består av blazer og dressbukse.

Heldigvis finnes det så mange måter man kan oppdatere de klassiske jobbantrekkene på. Så enten om du ønsker å fornye det du allerede har, eller om du ønsker å gjøre jobbstilen mer sofistikert, men samtidig beholde de kule detaljene, se her:

OPPDATER T-SKJORTEN

Du har blazeren og du har dressbuksa. Hva med å bytte ut den hvite t-skjorten eller en skjorten med en t-skjorte som gjør litt mer ut av seg? Lenge har t-skjorter med logo på vært superpopulære, og vi har ingen planer om å pakke de vekk med det første.

OPPDATER T-SKJORTEN: En kul t-skjorte passer like fint til en iøynefallende dress som denne, som en enklere variant i sort eller grått. Foto: Scanpix
OPPDATER T-SKJORTEN: En kul t-skjorte passer like fint til en iøynefallende dress som denne, som en enklere variant i sort eller grått. Foto: Scanpix Vis mer

PRØV EN NY FARGE

Denne sesongen kryr det av dresser og matchende sett i de herligste farger! Vi ser blant annet mye pastell! Kanskje det kunne vært en idé å friske opp antrekket med en dress i en ny farge? Dette er en kjempegod investering ettersom den fint kan brukes på jobb, ute på middag, på en shoppingrunde i byen eller hva det måtte være.

Tips! Blir det for mye med en sterk farge både på jakken og buksen, kan du fint velge en av delene. Bryt opp med et par kule jeans og en hvit t-skjorte!

PRØV EN NY FARGE: Vi har forelsket oss totalt i denne fantastiske dressen. Foto: Scanpix
PRØV EN NY FARGE: Vi har forelsket oss totalt i denne fantastiske dressen. Foto: Scanpix Vis mer

KOMFORTABELT OG STILIG

Finnes det egentlig en bedre kombinasjon? Et plagg som også er i vinden (og har vært en stund) er midiskjørtet. Flere moteprofiler har falt pladask for sammensetningen av et løsere midiskjørt og en deilig strikkegenser. Gjør antrekket komplett med et par kule hæler og noen fine smykker.

KOMFORTABELT OG STILIG: Kombinasjonen av et midiskjørt og en deilig genser er en sikker vinner. Foto: Scanpix
KOMFORTABELT OG STILIG: Kombinasjonen av et midiskjørt og en deilig genser er en sikker vinner. Foto: Scanpix Vis mer

MIX OG MATCH PRINT

Blazeren og dressbuksen trenger ikke alltid å matche. Det er så kult når man kombinerer to forskjellige print. Under ser du et bilde av akkurat hvordan dette kan gjøres. Så fint!

LES OGSÅ: Danielle har gjenskapt 150 hertuginne Kate-antrekk

BYTT UT SKJORTA

Det er nok mange som tyr til en hvit eller blå skjorte når de skal på jobb. Og selv om det finnes mange fine varianter av dem, er det gøy å prøve noe nytt. Se etter andre farger, andre materialer, kule detaljer på ermene, vide ermer, kontraster i skjorten, ulike materialer og print satt sammen - ja, listen er lang og mulighetene er mange!

BYTT UT SKJORTA: Denne varianten Pernille Teisbæk har på seg er så kul og passer virkelig godt med dressbuksen. Legg også merke til tørklet hun har i halsen. Kanskje noe du kan teste ut? Foto: Scanpix
BYTT UT SKJORTA: Denne varianten Pernille Teisbæk har på seg er så kul og passer virkelig godt med dressbuksen. Legg også merke til tørklet hun har i halsen. Kanskje noe du kan teste ut? Foto: Scanpix Vis mer

GI DET LITT BLING

Med «det» mener vi antrekket og med «bling» mener vi selvfølgelig smykker! Det er de små tingene som ofte kan gjøre en stor forskjell. Dette er et perfekt stylinggrep for deg som kanskje ikke er klar for en grønn dress, men som ønsker å tilføre det lille ekstra.

Tips! Det finnes flere måter å gjøre antrekket til litt av et blikkfang. Kule sko og vesker er elementer som har samme effekt som smykkene: de kan virkelig løfte et antrekk.

LES OGSÅ: Nå er tjukke hårbøyler hot!

DET LILLE EKSTRA: Du har sikkert hørt at du ikke skal matche sko og veske? Vel, Candela Novembre viser at det er noe du fint kan gjøre! Foto: Scanpix
DET LILLE EKSTRA: Du har sikkert hørt at du ikke skal matche sko og veske? Vel, Candela Novembre viser at det er noe du fint kan gjøre! Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer