Julegaver 2021:

6 motebøker du kan ønske deg til jul

Sånn i siste liten.

TIL DEN SOM HAR ALT: Motebøker er den perfekte gaven til den som har alt! FOTO: Ole Lyngaard Copenhagen
TIL DEN SOM HAR ALT: Motebøker er den perfekte gaven til den som har alt! FOTO: Ole Lyngaard Copenhagen Vis mer
Publisert

harde pakker under treet er en sikker vinner. Jeg blir i alle fall alltid glad for en god bok. Motebøker er ekstra gøy å få fordi de er så forseggjorte. De veier også gjerne mer enn et par kilo. Det kan være greit å huske på hvis du skal frakte de med deg hjem til eller fra jul.

My Family by Charlotte Lyngaard

Boken My Family er en personlig bok fra Charlotte Lyngaard til familien. En samling av gode minner, oppskrifter, inspirasjon og en hyllest til familien. Boken er tilgjengelig på dansk/engelsk og fransk/tysk. Kr 3650

Ganni: Gimme More

Ganni er dansk motes store stolthet. Bak står ekteparet Ditte og Nicolaj Reffstrup fra København som har bygget det danske motemerket til internasjonal suksess på bare litt over et tiår. I deres første monografi er historien om merket og om deres «skandinavisk stil 2.0» fortalt gjennom fotografer, stylister, designere, kunstnere og venner av huset. Kr 425.

Acne Paper Book

Svenske Acne Studios The Acne Paper Book samler noen av magasinets aller beste verker i tillegg til nye essays av Sarah Mower, Vince Aletti og Robin Muir. 568 sider svensk motehistorie med en nordmann ved roret! Thomas Persson, Acne Papers sjefsredaktør og kreative leder er nemlig mannen bak når kultmagasinet er relansert – og samlet i bokform. Kr 950.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer