Sommerklær:

6 moteprofiler styler sommerens hotteste plagg

Her er det mye inspirasjon å hente!

SOMMERKLÆR: Vi har vært innom Instagram og hentet ut bilder av kule antrekk som du kan la deg inspirere av. Foto: Scanpix
SOMMERKLÆR: Vi har vært innom Instagram og hentet ut bilder av kule antrekk som du kan la deg inspirere av. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Det er absolutt ikke sånn at vi står opp hver morgen og vet akkurat hva vi skal ha på oss. Men da er det veldig greit å bare kunne trykke seg inn på en app på telefonen og hente massevis av inspirasjon.

På Instagram finner du så mange kule damer som daglig deler de mest inspirerende antrekkene. Denne gangen har vi fokusert på sommerplagg og hvordan man kan style dem. Kommer du til å teste ut noe av dette?

LES OGSÅ: Trendene som er like hotte i dag som på 60-tallet

KORT OFF SHOULDER-TOPP

Hvordan style den korte off shoulder-toppen? Bare ta en titt på Instagramprofilen til Asiyami Gold. Hun har uten tvil funnet sitt favorittplagg for sommeren og vet akkurat hvordan hun skal bruke det. Sammen med jeans, culotter og skjørt og balanserer hun antrekket fint sammen med den korte overdelen.

Foto: Skjermdump fra Instagram / @asiyami_gold
Foto: Skjermdump fra Instagram / @asiyami_gold Vis mer

MAXIKJOLE

Ikke bare får vi lyst til å reise til alle stedene Lee Litumbe befinner seg, men vi vil også kle oss akkurat som henne! De lange sommerkjolene er alt vi trenger i denne varmen! Sammen med et par sandaler, noen fine smykker og en liten veske er du klar for hva enn dagen har å by på.

Foto: Skjermdump fra Instagram / @spiritedpursuit
Foto: Skjermdump fra Instagram / @spiritedpursuit Vis mer

BADEDRAKT

Erika Boldrin nyter late sommerdager ved bassenget, og da er det bare en ting som gjelder: lekkert badetøy. Denne sommeren har hun, som mange andre, gått for badedrakten, og har til årets ferie skaffet seg flere fine varianter. Disse kan du enkelt bruke til hverdags sammen med bukser og skjørt!

Foto: Skjermdump fra Instagram / @erika_boldrin
Foto: Skjermdump fra Instagram / @erika_boldrin Vis mer

HVIT BUKSE

Den siste tiden har det vært så varmt at det er nok lenge siden noen av oss har hatt på seg bukse, men når vi ser hvordan Janelle bak bloggen «waityouneedthis» bruker et par hvite bukser denne sommeren, må vi nok grave fram våre egne. Bruk de sammen med en enkel topp og sneakers for en hverdagslig look, eller match den med en kjole og lekre sandaler til.

LES OGSÅ: Vi byttet ut Helenes svarte klær med fargerike antrekk

Foto: Skjermdump fra Instagram / @waityouneedthis
Foto: Skjermdump fra Instagram / @waityouneedthis Vis mer

T-SKJORTE

Tenk at et så enkelt plagg kan være basen til så mange kule antrekk! Syana Laniyan styler sin hvite t-skjorte med både skjørt og shorts, men bytter også ut den enklere overdelen mot en t-skjorte med et iøynefallende print. Nå er det bare å komme seg til en vintagebutikk og finne en lignende!

Foto: Skjermdump fra Instagram / @syanafromparis
Foto: Skjermdump fra Instagram / @syanafromparis Vis mer

MAXISKJØRT

Emili Sindlev vet hvordan man bruker ulike farger og mønster og skape superkule antrekk. Denne sommeren lar vi oss inspirere av hennes måte å bruke maxiskjørtet på. Her er det bare å prøve seg fram med skjorter og collegegensere til man finner noe en liker.

LES OGSÅ: 17 plagg som ser dyrere ut enn de er

Foto: Skjermdump fra Instagram / @emilisindlev
Foto: Skjermdump fra Instagram / @emilisindlev Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer