Kjærestens klesskap:

6 plagg du kan stjele fra kjærestens klesskap

Eller broren, kompisen eller faren din, for den saks skyld!

STJEL FRA KJÆRESTENS KLESSKAP: Blazeren er blant de seks plaggene du fint kan låne av typen din! FOTO: NTB Scanpix
STJEL FRA KJÆRESTENS KLESSKAP: Blazeren er blant de seks plaggene du fint kan låne av typen din! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Du befinner deg på samme sted nok en gang. Rett foran klesskapet ditt. Det er stappfullt, men du har fremdeles ingenting å ha på deg. Vel, har du tenkt på å ta en titt i kjæresten din sitt klesskap? Eller til broren din, kompisen din eller faren din? Her henger det vanligvis ganske så mange trendy plagg du også kan bruke!

1. Den hvite skjorten

En litt større hvit skjorte, også kalt oversized, er noe alle burde ha i klesskapet sitt! Selv har jeg fire (ikke spør meg hvorfor) og bruker de ofte. Gjerne sammen med et par jeans, skjørt eller dressbukser. Prøv det sammen med det du liker, så finner du raskt ut av hvordan du vil bruke den! Men som alltid sverger vi til det gode, gamle stappetrikset! Antrekket blir enda kulere om du stapper litt av skjorten i underdelen. Gjerne la deg henge litt på siden eller bak. Da blir hele looken veldig avslappet og kul.

Den hvite skjorten. Foto: Scanpix
Den hvite skjorten. Foto: Scanpix Vis mer

2. Jeansen

Boyfriend jeans. Foto: Scanpix
Boyfriend jeans. Foto: Scanpix Vis mer

De heter jo «boyfriend jeans» for en grunn! Passformen på jeansen skal se ut som om det var kjæresten din sin, så hvorfor kan du ikke bare ta en titt i klesskapet hans og se hva han har? Kanskje er det et par jeans der som gir deg den superkule passformen mange er på jakt etter å finne i butikkene?

Akkurat denne typen jeans er elsket av jenter verden over og du ser ofte moteprofiler i et par «boyfriend jeans» under moteukene. Bruk den sammen med den hvite skjorten, under en kjole, med sneakers eller høye hæler - ja, her er det bare å prøve litt til man finner ut av hva en liker best selv. Dersom buksen er i største laget kan du brette den opp nederst og stramme til med et belte i livet!

LES OGSÅ: Slik bør du møte opp til frisørtimen din

3. Blazeren

Dette plagget forbinder mange ofte med et stivere antrekk - gjerne til jobb. Og selv om vi også bruker denne på jobb, prøver vi å style den med noe annet enn en matchende dressbukse - selv om dette heller ikke er feil! Men for å gi blazeren et litt annet uttrykk kan du gjerne style den med jeansshorts, et tyllskjørt, en kjole, you name it!

Blazeren. Foto: Scanpix
Blazeren. Foto: Scanpix Vis mer

4. Klokka

Klokka. Foto: Scanpix
Klokka. Foto: Scanpix Vis mer

Den litt større klokken har vært hot, hot, hot lenge. Den skulle gjerne se maskulin ut og nesten være litt for stor rundt håndleddet ditt. Akkurat som om du også skulle ha stjålet denne fra kjæresten din!

Vi er fremdeles ikke lei klokker som denne, selv om vi også har sett at de nettere og mer feminine variantene er tilbake i trendbildet også. Men, hvorfor skal man bare nøye seg med én klokke?

LES OGSÅ: Slik rengjør du klokken din på best mulig måte

Genseren. Foto: Scanpix
Genseren. Foto: Scanpix Vis mer

5. Genseren hans

Blir vi egentlig noen gang lei oversize-looken? Ikke for vår del hvert fall! Her kan du kjøre en større skjorte sammen med baggy jeans, eller jevne det litt ut med å velge en strammere look oventil med en oversized underdel eller motsatt! Akkurat som bildet til venstre illustrerer! Ofte kan en stram overdel sammen med en stram underdel bli litt for mye av det gode, og derfor er det fint å jevne det ut med en større genser, for eksempel.

Og det finner du nok i klesskapet til typen din! Hettegenseren er blant de genserne som har vært hottest i år, så ta en titt i garderoben og se om han har noen liggende. I denne saken kan du lese om hvordan moteprofilen Celine Aagaard styler sine hettegensere. Her er det flere kule antrekk å teste ut!

LES OGSÅ: Gigi Hadid i norsk design (og ja, det er en hettegenser!)
LES OGSÅ: Ifølge moteprofilene er dette antrekket høstens must have!
LES OGSÅ: 16 looks fra New York Fashion Week du må få med deg

6. Denimjakken

Nok en klassiker! Mange forbinder nok denimjakken mer med vår- og sommersesongen, men du kan fint ta den i bruk nå før det blir for kaldt. Bare kjør på med litt lag på lag-styling! Det passer perfekt til en slik jakke som gjerne er litt større i passformen, har du tatt den fra en herregarderobe. Gjør som den danske motebloggeren Pernille Teisbæk gjør i bildet under: Kombiner denimjakken sammen med en oversized, hvit skjorte og du er klar!

LES OGSÅ: Pernille Teisbæk: - Dette ville aldri Skandinaviske jenter gått med

Denimjakken. Foto: Scanpix
Denimjakken. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer