Artikkelen kan inneholde annonselenker

6 serum som gir glødende hud på 1-2-3

Disse produktene kan erstatte både selvbruning og sminke.

VELG RIKTIG: med et godt serum trenger ikke glød være mangelvare midtvinters. FOTO: Bottega Veneta
VELG RIKTIG: med et godt serum trenger ikke glød være mangelvare midtvinters. FOTO: Bottega Veneta Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Serum som gir glød kan ofte deles opp i to leire. De produktene som sørger for å fjerne døde hudceller ved å eksfoliere huden og dermed gir en fin og frisk glød til huden. Alternativt finnes det serum som ved hjelp av lysreflekterende partikler sørger for å gi en midlertidig jevn og glødende hud.

Uavhengig av hvilket produkt du ønsker å bruke, er det viktig å gi huden nok fukt ved å bruke en god fuktighetskrem. Eksfoliering kan også gjøre huden mer sensitiv for sol, så husk å bruke solkrem!

Her er 6 serum vi anbefaler til alle hudtyper.

NIOD Photography Fluid Opacity 8% gir farge og glød til huden ved hjelp av lysreflekterende partikler. Dette er, som navnet tilsier, et serum som gir filterlignende effekt på huden, slik at den blir jevn, glødende og får et slør av brunfarge.

Lumene Illumination Instant Glow UV Primer har en lett beige farge som både jevner ut huden og gir glød med lysreflekterende partikler. Dette serumet har en fordel med at det også gir beskyttelse mot UV-stråler med SPF30.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer