Artikkelen kan inneholde annonselenker

6 serum som gir glødende hud på 1-2-3

Disse produktene kan erstatte både selvbruning og sminke.

VELG RIKTIG: med et godt serum trenger ikke glød være mangelvare midtvinters. FOTO: Bottega Veneta
VELG RIKTIG: med et godt serum trenger ikke glød være mangelvare midtvinters. FOTO: Bottega Veneta Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Serum som gir glød kan ofte deles opp i to leire. De produktene som sørger for å fjerne døde hudceller ved å eksfoliere huden og dermed gir en fin og frisk glød til huden. Alternativt finnes det serum som ved hjelp av lysreflekterende partikler sørger for å gi en midlertidig jevn og glødende hud.

Uavhengig av hvilket produkt du ønsker å bruke, er det viktig å gi huden nok fukt ved å bruke en god fuktighetskrem. Eksfoliering kan også gjøre huden mer sensitiv for sol, så husk å bruke solkrem!

Her er 6 serum vi anbefaler til alle hudtyper.

NIOD Photography Fluid Opacity 8% gir farge og glød til huden ved hjelp av lysreflekterende partikler. Dette er, som navnet tilsier, et serum som gir filterlignende effekt på huden, slik at den blir jevn, glødende og får et slør av brunfarge.

NIOD Photography Fluid Opacity 8%.
NIOD Photography Fluid Opacity 8%. Vis mer

Lumene Illumination Instant Glow UV Primer har en lett beige farge som både jevner ut huden og gir glød med lysreflekterende partikler. Dette serumet har en fordel med at det også gir beskyttelse mot UV-stråler med SPF30.

Lumene Illumination Instant Glow UV Primer
Lumene Illumination Instant Glow UV Primer Vis mer

Nutri-Bronze Adaptive Sheer Tintet Serum er et lett serum som gir farge og glød som om du har tilbrakt en helg på en solfylt strand. Serumet har i tillegg gode ingredienser som probiotika, peptider, E-vitamin og bakuchiol, som alle jobber med aldringstegn, virker beroligende og beskytter huden.

Nutri-Bronze Adaptive Sheer Tintet Serum
Nutri-Bronze Adaptive Sheer Tintet Serum Vis mer

Ole Henriksen Dewtopia 20% Acid Night Treatment er et serum som eksfolierer huden over natten, slik at du våkner med glød neste morgen. Ved jevnlig bruk kan dette serumet redusere pigmentering, fine linjer, gi jevnere hudtekstur og stimulere kollagenproduksjon.

Ole Henriksen Dewtopia 20% Acid Night Treatment
Ole Henriksen Dewtopia 20% Acid Night Treatment Vis mer

Dr. Dennis Gross Alpha Beta Universal Daily Peel er teknisk sett ikke et serum, med pads med syre, som skånsomt eksfolierer huden i en to-trinns rutine, slik at huden blir glødende, får mindre urenheter og kan, ved jevnlig bruk, redusere porer, pigmentering og linjer.

Dr Dennis Gross Alpha Beta Universal Daily Peel
Dr Dennis Gross Alpha Beta Universal Daily Peel Vis mer

The Ordinary Lactic acid 5% + HA er et serum som eksfolierer huden med lactic acid, som tåles godt av de fleste hudtyper. Dette serumet gjør huden myk, tilfører fukt og eksfolierer. Resultatet er en glødende og frisk hud på 1-2-3.

The Ordinary Lactic acid 5% + HA
The Ordinary Lactic acid 5% + HA Vis merOppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer